Canon i-SENSYS LBP6310dn

i-SENSYS LBP6310dn

Този компактен черно-бял лазерен принтер с двустранен печат и вградена мрежова връзка повишава вашата продуктивност и предлага характеристики, подходящи за динамичните малки и средни предприятия.

Ползи

  • Компактен черно-бял лазерен принтер със скорост 33 ppm
  • Автоматичен двустранен печат
  • Готов за работа в мрежа
  • Кратко за отпечатване на първа страница
  • Край на изчакването благодарение на технологията Quick First-Print (кратко време за отпечатване на първата страница)
  • Резолюция на печат до 2400 x 600 dpi
  • Макс. капацитет от 800 листа

Подробни характеристики

Огледайте по-подробно Canon i-SENSYS LBP6310dn

Спестете време и ускорете производителността


Малките и средни предприятия, които печатат в по-големи обеми, ще признаят LBP6310dn като идеално средство за повишаване на продуктивността. Като предлага черно-бял лазерен печат с 33ppm и кратко време за извеждане на първата страница от 6 s, LBP6310dn помага на офисите да работят бързо и без разточителни закъснения.

Конструиран за тежки задачи


Здравата конструкция издържа на големи натоварвания. LBP6310dn е оборудван с касета за 250 листа и тава за 50 листа като стандарт. Допълнителната касета за 500 листа осигурява общ капацитет за хартия от 800 листа, което намалява нуждата от често зареждане на хартия. С лесна за употреба компактна конструкция този принтер се вписва перфектно в натоварена работна среда. Автоматичният двустранен печат създава документи с професионален вид и спестява време и пари.

Резултати с неизменно високо качество


LBP6310dn предлага разделителна способност до 2400 x 600 dpi с технология за автоматично подобряване на изображението (AIR). Това му дава ценно преимущество за осигуряване на ясни и прецизни документи с превъзходно качество и висока скорост на печат.

Вградена мрежова връзка за лесна интеграция и работа в мрежа


LBP6310dn притежава вграден мрежов интерфейс. Затова той може да се интегрира бързо и безпроблемно във вашата мрежа, което го прави идеален за споделяне в малки офиси и работни групи. Потребителският интерфейс за отдалечено управление (RUI) позволява наблюдение и управление на LBP6310dn от разстояние.

Лесен и рентабилен за поддръжка


Касетата "всичко в едно" без поддръжка ви помага да постигате постоянно високо качество на печат. Касетата "всичко в едно", съдържаща тонер и всички необходими компоненти, може да се подмени за секунди. Няма бъркотия и усилия за поддръжка – просто един непрекъснато висококачествен печат. Предлага се и касета с по-висок капацитет, която ви позволява да отпечатвате два пъти повече страници.

Енергопестяща конструкция


С LBP6310dn можете да спестите електроенергия, без да жертвате производителността. TEC* стойността от само 1,9 kwh/седмица и впечатляващата консумирана мощност от 9 W в режим на готовност и 1 W в режим на покой ви помагат да поддържате целите си за опазване на околната среда и намаляват разходите. Функцията за автоматично изключване (Auto Shutdown Tool) подобрява допълнително енергийната ефективност.
* TEC отразява типичната консумация на енергия на продукта за една седмица. Тестовата методология е определена от Energy Star. http://www.eu-energystar.org.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS LBP6310dn, неговите функции и какво може да прави.

USB connection

USB връзка

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

Automatic double sided printing

Автоматичен двустранен печат

+1 Optional Paper Cassette

+1 опционна касета за хартия

High print quality

Високо качество на печат

Следващи стъпки

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Easy Service Plan