Canon i-SENSYS MF216n

i-SENSYS MF216n

Готово за работа в мрежа и с производителни функции, това енергоспестяващо монохромно многофункционално лазерно устройство може да бъде споделяно безпроблемно в целия офис. Наред с това е и лесно за употреба със своя подвижен сензорен дисплей.

Ползи

  • Стилно и компактно монохромно многофункционално лазерно устройство с мрежова съвместимост
  • Лесен печат от iOS и Android устройства
  • Бъдете продуктивни със скорост на печат и копиране от 23ppm монохромно
  • Лесна работа чрез подвижен дисплей и голям сензорен екран
  • Без изчакване за разпечатки благодарение на режима за бърза първа разпечатка

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS MF216n

Продуктивно мрежово многофункционално устройство за малки офиси


Този стилен и бърз монохромен многофункционален лазерен принтер предлага функции за печат, копиране и сканиране в едно компактно устройство, пестящо пространство. С Ethernet комуникация за лесно споделяне на функции в мрежа плюс професионално качество на печат и лесно използване чрез сензорен екран, това е идеалното настолно решение за малки офиси.

Бърз печат и копиране


Няма нужда да чакате за печат на документи благодарение на бързото монохромно лазерно отпечатване във формат А4 и скорост на копиране от 23ppm и бърз печат на първа страница от режим на покой. Лесно сканиране и копиране на множество страници благодарение на касетата за 250 листа и вграденото ADF устройство за 35 листа.

Резултати с бизнес качество


Комбинацията от качество на печат 1200 x1200 dpi и EF тонер на Canon осигурява професионален печат и копия с отчетлив ясен текст и фини графики. Подобреното цветно сканиране до 9600х9600 dpi улавя всеки детайл от оригиналите. Изпращайте сканирани документи до всеки компютър чрез удобната функция за мрежово сканиране.

Бързо и лесно сензорно управление


Бърз и лесен за работа, принтерът i-SENSYS MF216n разполага с голям подвижен сензорен LCD панел, който ви показва ясно информацията, от която имате нужда. Панелът може да бъде поставен вертикално или хоризонтално, за да съответства на вашия начин на работа. Бутоните за бърз достъп до често използвани функции опростяват сканирането и копирането. Така запаметяването на сканирани документи във файлове или пестенето на хартия чрез копиране на няколко изображения върху една страница е много лесно.

Енергийна ефективност


С технологията на Canon за On-Demand фиксиране на тонера практически липсва време за загряване и се намалява консумацията на електроенергия, без това да се отразява на качеството на работа. С водеща в този клас TEC стойност, това устройство консумира само 1,6 W в режим на покой.

Тих режим


Многофункционалното устройство е безшумно в режим на готовност, а в чувствителни към шума работни среди тихият режим осигурява безшумен печат, за да можете да работите, без да разсейвате околните.

Касета "всичко в едно"


Касетата "всичко в едно" позволява рециклиране, не изисква поддръжка и гарантира надеждно високо качество на печат. Оригиналната тонер касета на Canon за лазерни устройства съдържа тонер, барабан и почистващи елементи и може да бъде сменена за секунди без усилия и цапане.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS MF216n, неговите функции и какво може да прави.

Automatic Document Feeder

Автоматично подаващо устройство за документи

Copy

Копиране

Use and share over network

Използвайте и споделяйте в мрежа

Super G3 FAX

Super G3 ФАКС

USB connection

USB връзка

Network scanning

Сканиране в мрежа

Quiet printing mode

Режим на безшумен печат

Professional Scan quality

Професионално качество на печат

Scanning shortcut key

Бутон за бързо сканиране

Tilting control panel

Панел с регулиране на наклона

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

Touch panel

Сензорен панел

Следващи стъпки

Мобилни решения

Лесен печат от мобилни устройства

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Easy Service Plan

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.