Canon i-SENSYS FAX-L3000

i-SENSYS FAX-L3000

Този издръжлив на натоварване лазерен факс с усъвършенствани функции за факс и копиране е идеален за големи, натоварени офиси. Голям капацитет за хартията, двустранен печат и опция за работа в мрежа гарантират максимална производителност.

Ползи

  • Super G3 факс
  • Стандартна памет за 512* страници
  • Капацитет за хартия макс. 1100 листа включително опционна касета
  • Защита: Управление на достъпа
  • Копиране със скорост 22 копия/мин.
  • Двустранно ADF за 50 листа (37 изобр. минута/A4)
  • Технология UHQ (Ultra High Quality)
  • Касета "всичко в едно"
  • Опции за печат и работа в мрежа**

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS FAX-L3000

Високоскоростна и надеждна работа с факс


Здравата конструкция на FAX-L3000 позволява високоскоростна и надеждна обработка на голям обем факс документи в големи предприятия. Super G3 факс модемът осигурява трансфер на документите със скорост 3 секунди на страница*, което намалява разходите за телефон и времето, което персоналът прекарва до машината. Можетеда получавате няколко факса без блокиране на линията, което пести време.

Удобно копиране


Този специализиран факс има и втора роля – висококачествена, бърза лазерна копирна машина със скорост 22 копия/мин., като времето за отпечатване на първото копие е по-малко от 13 секунди

Автоматичен двустранен печат и подаване на документи


Автоматичното двустранно изпращане по факс, копиране и отпечатване** увеличават производителността и понижават разходите за хартия. Автоматичното двустранно подаващо устройство за 50 листа ускоряване на работа на устройството. Сканирайте двустранни документи със скорост 37 A4 изображения в минута, спестявайки време и грешки.

Голям капацитет за хартия


Стандартните модули за хартия включват касета за 500 листа и многофункционална тава за 100 листа. С допълнителната касета за 500 листа капацитетът става общо 1100 листа, благодарние на което устройството е подходяща и за натоварена работна среда.

Управление на сигурността и разходите


Функциите за кодове на отдели и потребителски кодове позволяват ограничаване на използването на устройството само до оторизирани потребители, както и проследяване на всички разходи. За всеки отдел или потребител може да бъде запаметена различна идентификация (ID) или парола, което гарантира за пълна сигурност.

Защитена работа с факс


Ако хартията или тонерът се изчерпат, стандартната памет за 512 страници* (1500 максимум)** съхранява всички входящи документи, за да ги отпечатате по-късно. В случай на прекъсване на захранването, паметта за архивиране съхранява факс документите и други данни за макс. 3 часа.

Съкратено набиране


Набирането на номера е бързо и просто с 80-те бутона и 200-те кода за съкратено набиране, към които можете да присъедините често използвани номера.

Ултрависоко качество


При трансфер на детайлни документи, например диаграми или снимки в комбинация с текст, нашата UHQ технология гарантира перфектно качество. Пресъздаването на полутонове с 256 нива на сивото води до допълнителна дълбочина и яснота.

Чиста работа с касетата "всичко в едно"


Просто подменете касетата "всичко в едно", която съдържа тонера и всички важни компоненти, и вашият факс е като нов. Без бъркотия и хаос - постоянно високо качество.

Опция за работа в мрежа


Опционният комплект за отпечатване осигурява производителна работа в мрежа, факс чрез компютър към всички свързани към мрежата потребители. Потребителският интерфейс за отдалечено управление позволява лесно наблюдаване на статуса на машината.

* базирано на Стандартна диаграма ITU-TNo.1
** с опционен комплект за отпечатване

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS FAX-L3000, неговите функции и какво може да прави.

Copy

Копиране

Super G3 FAX

Super G3 ФАКС

USB connection

USB връзка

+1 Optional Paper Cassette

+1 опционна касета за хартия

Duplex Automatic Document Feeder

Автоматично двустранно подаващо устройство за документи

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Кой избира оригинални касети за лазерни принтери на Canon

Открийте още