ПРОДУКТИ

Бокс камери

Проектирани за множество различни приложения, нашите бокс камери имат широк зрителен ъгъл и са подходящи за работа както на закрито, така и на открито.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Box camera

Интелигентни функции

С оптично и цифрово увеличение, разделителна способност до Full HD, интелигентни функции и интелигентен контрол на тъмните зони, тази мощна гама включва дори ултракомпактна камера за случаите, когато дискретността е от значение.

Широк зрителен ъгъл

Широкият зрителен ъгъл до 112 градуса дава възможност за наблюдение на обширни зони с една камера. Това означава, че можете да създадете мрежи за наблюдение с по-малко камери и да спестите средства. Дори при най-широките зрителни ъгли, качеството на изображението е впечатляващо благодарение на оптично коригирания обектив на Canon, който намалява ефекта "рибешко око".

Лесен монтаж и работа

Тези камери са конструирани, за да бъдат монтирани бързо и лесно без предварителна подготовка. Набор от аксесоари осигурява богати възможности за монтаж на открито, на стена, на таван или на стълб. По време на работа с електронната система за задно фокусиране на нашите бокс камери VB-H и VB-M изображенията остават фокусирани и при увеличение.

Internal view of shopping centre

Желаете да научите повече за бокс камерите?

Свържете се с екипа за мрежови камери

ГОВОРЕТЕ С ЕКИПА

Не сте сигурни от кои продукти има нужда вашият бизнес?

ГОВОРЕТЕ С ЕКИПА