Canon Camera
Ново

Инспекционен модул

Инспекционен модул за imagePRESS C10010VP на Canon

Елиминирайте ръчната проверка на разпечатките от серията imagePRESS C10010VP с прецизна и автоматизирана проверка на качеството за всяка отделна страница.

 • 0,2 mm диаметър

  откриване на дефект

 • 64 регулируеми зони

  за персонализиране на проверката за всяка страница

 • 9 нива на чувствителност

  Регулират се за всяка зона за проверка

 • Осигурете перфектни разпечатки без ръчна проверка

  Инспекционният модул следи всяка отпечатана страница за дефекти, като замърсяване, изкривяване и ивици, като предлага възможност за отстраняване и автоматично повторно отпечатване на дефектни страници, така че да можете да поддържате неизменно високо качество без времето и разходите за физически проверки.

  Осигурява перфектни разпечатки всеки път.

  Инспекционният модул е изключително прецизен, като открива несъвършенства с размер до 0,2 mm, без да забавя отпечатването, така че да можете да гарантирате, че всяка страница е винаги перфектна.

  Пестете време с автоматично повторно отпечатване

  Страници, които не отговарят на критериите за проверка, могат да бъдат автоматично отстранени и отпечатани повторно, за да се гарантира високо качество на печата без ръчна намеса.

  Оптимизирайте прецизността, използването на ресурсите и производителността чрез задаване на приоритетни зони за проверка

  Потребителите могат да зададат до 64 зони за всяка страница и девет възможни нива на чувствителност. Например може да бъде зададен по-висок стандарт за качество за фирмени лога и не толкова строги изисквания за фонови изображения. Това позволява да се избегне похабяването на ресурси за ненужни повторни разпечатки, без да се прави компромис с детайлите, които имат значение.

  Inspection Unit

  Подобрения без компромиси

  Ръчната проверка обикновено изисква висококвалифициран оператор да прекарва значително време в проверка на всяка страница за дефекти – скъп процес, при който все още е възможно допускането на човешка грешка. Оставете инспекционния модул да се справи с този процес вместо вас, като ви спестява време и гарантира висока прецизност.
  Научете повече

  Свързани продукти и решения

 • Усъвършенствани модули за автоматизация

  Модули за автоматизация за imagePRESS C10010VP

  Осигурете разпечатки с цветове с неизменно високо качество чрез автоматизирана проверка на качеството – така ще можете да спестите време и разходи за ръчна проверка и настройка.

 • Сензорен модул

  Сензорен модул за imagePRESS C10010VP

  Постигайте неизменно високо качество на печат за всяка страница. Сензорният модул автоматично настройва и следи подравняването на страниците лице – гръб и цветовата тоналност преди и по време на печат, като ги коригира непрекъснато в движение, за да гарантира спазването на настройките на задачата.

 • Серия imagePRESS C10010VP

  Серията imagePRESS C10010VP е предназначена за печатни среди за големи обеми, които искат да постигнат повече продукция, повече печатни приложения, повече качество и по-голяма печалба.

 • Желаете ли да научите повече за този продукт?