Colorado 1650

Colorado 1650

Гъвкавият избор

Изискване на информация

до 159 m2/час

в режим за гланц

до 1800 dpi

разделителна способност на печат

2 ролки

автоматично подаване и превключване

1625 mm

максимална ширина на ролката

UVgel принтер от следващо поколение с гъвкави мастила и мат/гланц

Изследвайте нови бизнес хоризонти с изумителна гама от приложения. FLXfinish осигурява печат с безупречно гланцирано или луксозно матирано покритие независимо от печатния носител. Произвеждайте дизайнерски тапети, зашеметяващи стикери или луксозни дисплеи със задно и предно осветяване, които привличат вниманието на хората, като същевременно спазвате кратки срокове и произвеждате на ниска цена.

Изтегляне на брошура (pdf)

Един принтер. Два вида повърхности на разпечатките

Зарадвайте клиентите си с гланцирани банери, които се открояват от останалите, или тапети с матирана повърхност и брилянтни цветове – всичко това, отпечатано чрез едно устройство. Няма нужда да сменяте мастилата или хартиените носители!

Ненадмината гъвкавост

Изработвайте трайни висококачествени разпечатки върху различни печатни носители, включително самозалепващ се винил, полиестерни тъкани, термочувствителни материали и обикновена хартия. Гъвкавите и устойчиви на разтягане мастила UVgel осигуряват перфектна стабилност на изображението дори при сгъване, огъване и разтягане на разпечатките.

Революционна продуктивност

Намалете времето за изпълнение с постоянни високи скорости на печат и бързо изпълнение на поръчките. Двете ролки печатен носител с превключване в движение и зареждане с мастило по време на печат осигуряват непрекъснат печат за несравнима продуктивност.

UVgel printer


Пазарът иска да бъдем по-бързи, по-добри и с по-ниски цени. А ние винаги се сблъсквахме с пречки, докато не открихме Colorado.

Michael Hiemann – Siepro (DE)

Ненадмината автоматизация

Не са необходими много грижи: разчитайте на непрекъснато наблюдение на дюзите, удобно автоматично почистване на печатащите глави, автоматизирано подаване на печатни носители и модул за навиване на ролки.

По-ниски експлоатационни разходи

Подобрете печалбата с намалено потребление на мастило, ниски разходи за обслужване и икономични печатни носители. Освободете ценно време на оператора благодарение на ненадминатата автоматизация.

Unsurpassed automation and Lower operational cost

Основни спецификации

Maximum speed up 159 m2/hour in gloss mode

Максимална скорост до 159 m2/час в режим за гланцов печат

 FLXfinish UV LED curing with gloss modulation

FLXfinish UV LED сушене с модулация за гланц

2 rolls with automatic feeding and switching, width up to 1625 mm

2 ролки с автоматично подаване и превключване, ширина до 1625 mm

Print resolution 600x1800 dpi

Разделителна способност на печат до 1800 dpi

Вижте пълните спецификации

Key Specifications
Applications

Приложения

FLXfinish предлага избор между гланцирано или матирано покритие, без да е необходимо да сменяте мастилата или печатните носители. Гъвкавите мастила UVgel поддържат широка гама носители, включително самозалепващи винили и полиестерни тъкани. Увеличената способност за разтягане гарантира, че можете да прегъвате, огъвате или сгъвате разпечатките без проблеми.

Wall decoration with the perfect finish

Декорация за стена с перфектно покритие

Най-висококачествената декорация за стена има дълбоко матово покритие и перфектна стабилност на размерите. С FLXfinish можете да постигнете кадифен матов външен вид за луксозно покритие.

Eye-catching front- and backlits

Атрактивни дисплеи със задно и предно осветяване

Привличайте вниманието на минувачите с ярки дисплеи със задно и предно осветяване. Технологията UVgel предлага богати цветове, елегантен мат и страхотна въздействаща сила: черното е наистина черно.

Gallery-quality canvasses

Канаваца с галерийно качество

Изработването на отпечатани върху канаваца платна с галерийно качество може да бъде трудно поради сгъването, опъването и захващането с телбод на материала. С гъвкавостта на мастилата UVgel на Colorado 1650 можете да осигурите перфектно сгъване.

Economical disposable posters

Зашеметяващо качество на плакатите

Увеличете маржовете си с първокласни плакати, отпечатани на обикновена хартия. С мастилата UVgel и FLXfinish качеството е зашеметяващо.

Jaw-dropping durable POP posters

Атрактивни места за продажба

Привлечете погледа на публиката с висококачествени рекламни материали, отпечатани върху рентабилни печатни носители и безопасни за употреба в помещения благодарение на липсата на миризма и химически емисии.

No-wear decals

Стикери, които остават като нови

Изработвайте стикери с ширина до 1,6 m, които остават устойчиви на надраскване, вода и дори на графити без ламиниране. Перфектни за подови графики, стенни стикери и декориране на превозни средства, устойчиво на миене.

Soft signage

Великолепни гъвкави рекламни надписи

Гъвкавият рекламен надпис е първокласен продукт, който изисква перфектен вид без специална обработка. С мастилата UVgel на Colorado 1650 вашите продукти ще изпъкват с богати и еднородни цветове и плътно черно. Разпечатките могат да се разтягат и сгъват без проблеми.

Durable banners

Ролбанери

Ролбанери и гъвкави дисплеи, които впечатляват с живи цветове, устойчивост на надраскване и се изработват от рентабилни материали.

Outdoor banners

Банери за употреба на открито

Накарайте банерите си да изпъкват с правилното покритие. Гланцово за впечатляващи снимки или матово за ясно четим текст дори на открито. Отлично качество, устойчивост на надраскване и преди всичко икономично.

Window graphics

Печат върху перфофолио

Печатайте върху перфофолио, за да създадете зашеметяващи декорации за прозорци и стъкла на автомобили, които се произвеждат лесно и бързо се поставят и премахват.

Blueback printing

Печат върху хартия със син гръб

Привлечете погледа на вашата аудитория с рекламни материали с широка цветова гама, произведени икономично на вашия принтер Colorado.

Photo prints

Печат на снимки

Постигнете атрактивен печат върху разнообразни материали, като например ламинирана хартия и хартия с покритие. Предоставяне на най-силното визуално въздействие с неизменно високо качество на цветовете и фини детайли.

Technologies that make sense

Технологии, които имат смисъл

Colorado 1650 е претъпкан с иновации. Променихме правилата на играта с UVgel и FLXfinish. Наслаждавайте се на по-широка гама приложения, изумително качество и повишена продуктивност при ниска цена на притежание!

Технология UVgel

Уникална технология „печат-след това-сушене“ с гел-мастила с мигновено изсъхване чрез UV LED лампи. Предимството на гела пред течността е, че е възможно да се полага повече мастило с по-малко преминавания на главата, без мастилото да се разтича върху печатния носител. Резултатът е ясни разпечатки с широка цветова гама. Без мирис и с изключителна издръжливост.

Технология FLXfinish

Тази гениална технология максимизира предимството на UVgel с едностепенна или с двустепенна стратегия за сушене. Разполагате с избор между гланцирано или матирано покритие, без да е необходимо да сменяте мастилата или печатните носители. Насладете се на ярки матирани разпечатки върху гладки и порести/релефни печатни носители, като например обикновена хартия без покритие.

Мастила UVgel

Гъвкавите и устойчиви на разтягане мастила позволяват печат върху широка гама печатни носители, включително обикновена хартия, самозалепващи се винили и полиестерни тъкани. Увеличената способност за разтягане гарантира, че можете да прегъвате, огъвате или сгъвате разпечатките без проблеми за приложения като гъвкави рекламни надписи върху текстил или платна с художествени твори.

UVgel gel inks
 PAINT technology

Технология PAINT

Принтерът не изисква много грижи, тъй като състоянието на дюзите на печатащите глави непрекъснато се наблюдава с помощта на Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology (PAINT). Когато се открие неизправност, засегнатата дюза (временно) се изключва и се компенсира от съседните дюзи. Когато е необходимо, печатащите глави се почистват. Пълна автоматизация.

Искате да научите повече за Colorado 1650?

Говорете с член на нашия екип днес

ГОВОРЕТЕ С ЕКИПА

Сертификати и наградиЕкологичните предимства на технологията UVgel ни помогнаха, за да направим своя избор. За нас беше важно да намерим машина, която да се управлява автоматично, без нашият оператор да работи денонощно.

Richard Mathys, основател на RemarQ

Вижте по-подробно

Видео на случай от практиката Remarq

RemarQ е швейцарска компания, която е специализирана в рекламното брандиране. За да отпечатват постери със син гръб, те инвестираха в Colorado 1650 заради неговото високо качество на печат дори при високи производствени скорости и заради лесното използване на машината.

Remarq case study video

Видео на случай от практиката De Resolutie

De Resolutie беше един от първите доставчици на печатни услуги в световен мащаб, който използва новия Colorado 1650. Концепциите за тапетите и интериорен дизайн са важна силна страна на De Resolutie.

De Resolutie case study video

Colorado 1640

UVgel 64-инчов принтер "ролка към ролка", който съчетава качество, продуктивност и рентабилност.

Отворете продуктовата страница

Colorado 1640

UVgel Wallpaper Factory

Designed for maximum throughput, high quality and to run all day long, the UVgel Wallpaper Factory is a fully automated and modular production facility for digitally printed wallpaper: from the bulk-sized media input straight through to the finished rolled output.

Want to take customised wall décor production to the next level?

Find out more

Uvgel Wallpaper Factory

Готови ли сте да разширите бизнеса си с нови печатни приложения?

ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП