Print Studio Pro

Отпечатвайте снимки с изключително високо качество от Adobe Photoshop, Adobe Lightroom или Digital Photo Professional на Canon и разгърнете пълния потенциал на цифровите фотоапарати EOS на Canon чрез технологията Crystal Fidelity.

Ползи

  • Постигнете възможно най-доброто качество на печат с принтерите imagePROGRAF от серията PRO на Canon.
  • Отпечатвайте снимки лесно, гъвкаво и ефективно от приложенията Photoshop, Lightroom, Photoshop Elements на Adobe и Digital Photo Professional на Canon.
  • Запаметете своите "предпочитани настройки", за да подобрите точността и качеството на печата и да повишите общата производителност.
  • Свържете своя фотоапарат Canon EOS с принтер imagePROGRAF от серия PRO, за да постигнете уникално Crystal Fidelity качество на печат.
  • Използвайте усъвършенствани работни процеси за отпечатване на снимки, като например пакетна обработка на задачите за печат.
  • Използвайте функцията за печат на вариации и отпечатвайте едно и също изображение в различни тоналности, за да изберете подходящия ефект.
  • Инсталирайте лесно и работете с Print Studio Pro, като се възползвате от пълна междуплатформена поддръжка за устройства, работещи под Windows и Mac.

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Print Studio Pro

Безпроблемен работен процес на отпечатване


Можете да настройвате задачите за печат директно от стандартните приложения, като например Photoshop и Lightroom на Adobe, както и Digital Photo Professional на Canon, във високоинтуитивна и лесна за използване софтуерна среда.

Оптимизирани печатни операции


Функцията за софтуерна симулация на изображението на екрана* преди печат ви позволява да намалите броя на незадоволителните разпечатки, а чрез функцията за печат на вариации можете да отпечатате едно и също изображение в различни тоналности, за да изберете подходящия ефект, който искате да приложите към окончателната разпечатка. Възможно е повторно използване на предпочитани настройки и извикване на настройки от хронологията. Можете и лесно да задавате и изпълнявате групови задачи за печат на няколко изображения.

Възможности за оформление на изображения


Print Studio Pro на Canon разширява възможните приложения, като позволява позициониране, центриране, ротиране на 90° на изображението, настройване на полетата и др. в рамките на една задача за печат.

Ефективно управление на цветовете


Print Studio Pro на Canon използва ефективна система за управление на цветовете, за да осигури точно съответствие на цветовете между хардуера на Canon и софтуерния интерфейс на Adobe, с което гарантира избягването на грешки при преобразуване на цветовете.

Уникално качество на печат с технологията Crystal Fidelity


Функцията "Пресъздаване на контраста" на Print Studio Pro на Canon и функцията "Цифрова оптимизация на обектива" (DLO) на Digital Photo Professional на Canon позволяват печат с Crystal Fidelity качество, като достоверно пресъздават на хартия пълната структура, яснота и текстура на снимките, заснети с цифрови фотоапарати EOS на Canon. DLO възстановява качеството, влошено поради размазване на цветовете, избледняване, недостатъчна рязкост или контраст в данните на заснетото изображение. Функцията "Пресъздаване на контраста" точно възпроизвежда естествената рязкост на изображението в разпечатката.
*Препоръчваме ви да калибрирате монитора си редовно, когато извършвате софтуерна симулация

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Print Studio Pro, неговите функции и какво може да прави.

Изображенията на продуктите са само за илюстрация. Някои функции се предлагат като опция. За подробности моля, вижте спецификациите на продуктите или се свържете с представител на Canon.