Canon i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF3010

Отпечатвайте, копирайте и сканирайте бързо за ваше удобство направо от бюрото си с този компактен черно-бял лазерен принтер. Идеален за дома и малки офиси, той е лесен за употреба и енергийноефективен.

Ползи

  • Черно-бяло лазерно устройство 3-в-1: печат, копиране и сканиране
  • Модерен, привличащ окото дизайн
  • Лесен за употреба вертикален дисплей
  • 18 стр. в мин., 7,8 секунди време за извеждане на първа страница
  • Енергийна ефективност

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon i-SENSYS MF3010

Ултракомпактен и модерен дизайн


Лъскавият и стилен, изцяло черен дизайн на MF3010 го прави много изискан многофункционален лазерен продукт 3-в-1. Това е висококачествен черно-бял принтер, скенер и копир в едно спестяващо пространство устройство. Бързо и икономично, това привличащо окото компактно устройство се побира лесно на бюрото. Продуктът е перфектен за персонална употреба или за потребителите в малки и домашни офиси, които търсят нещо повече от принтер и искат да спестят време и пари.

Лесен за употреба


Можете да работите с MF3010, без да ставате от стола си, благодарение на опростения вертикален дисплей. Той ви дава удобен достъп до всички функции, които са ви нужни, без да е необходимо да стоите над машината, което ви спестява време и усилия.

Качество и скорост


Бъдете сигурни, че разполагате с професионални лазерни разпечатки с резолюция до 1200 x 600 dpi (оптимизирана). Тази резолюция осигурява по-голяма детайлност, по-ясни текстове и фини графики. Времето за изчакване на отпечатаните документи е малко със скорост на монохромен печат от 18 стр. в мин. Технологията Quick First-Print на Canon осигурява бърз печат на първа страница от 7,8 секунди.

Гъвкаво цветно сканиране и копиране


Повишете вашата ефективност с висококачествения цветен скенер. Това улеснява сканирането и копирането на документи, незабавно подобрявайки вашата продуктивност. Повече няма да чакате благодарение на краткото времето за отпечатване на първо копие от 12 секунди. Можете също да сканирате директно към имейл или към текстов PDF файл, като използвате MF Toolbox за обработка на вашите документи и снимки.

Пестете енергия и понижете разходите си


Истински икономичен, MF3010 предлага водеща енергийна ефективност – без компромис във функционалността, което ви позволява да спестите пари, както и да понижите въглеродните емисии. Многофункционалното устройство съответства на стандарта Energy Star с типична консумация на електроенергия (TEC) от 0,6 kWh. В режим на покой устройството консумира само 1,4 W.

Касета "всичко в едно"


За осигуряване на работа без поддръжка и непрекъснато високо качество на разпечатките всички важни компоненти са поместени в компактната тонер касета. Интегрираната касета (всичко в едно), съдържаща тонер, барабан и почистващи елементи, се подменя лесно и чисто за секунди. Използвайте оригинална тонер касета на Canon и вашето многофункционално устройство ще е като ново.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon i-SENSYS MF3010, неговите функции и какво може да прави.

Copy

Копиране

Professional Scan quality

Професионално качество на печат

USB connection

USB връзка

Брошура

Следващи стъпки

План за лесно обслужване

За да сте спокойни, защитете вложението си, направено в продукти Canon.

Easy Service Plan