Вдъхновете се от Canon

Ние сме събрали истории от фенове на Canon, начинаещи фотографи и някои от най-добрите фотографи и видеографи в индустрията, където споделят своите познания, опит, съвети и тайни с цел да Ви вдъхновят да изведете фотографията си на следващото ниво.

Ярка перспектива за фотографията при слаба светлина.

Интервю на Canon с Nige Levanterman, фотограф на нощни сцени, специализиран в продължителна експонация на градски пейзажи.

Прочетете повече

Впуснете се в пътешествието с разказване на истории с Canon.

Ние помагаме на хората да разказват истории вече над 80 години. Малко хора са виждали повече от Mike Burnhill, продуктов специалист с над 11 години опит. Срещнахме се с Mike, за да обсъдим миналото, настоящето и бъдещето на Canon.

Прочетете повече

Запознайте се с Ана Праташ – фотографът, който заснема правдиви истории от семейния живот.

Като семеен фотограф, Ана Праташ използва документални техники, за да улови най-неподправените мигове. Прочетете нашето интервю, за да узнаете по какъв начин тя успява да съхрани тези скъпоценни семейни мигове.

Прочетете повече

Запознайте се с уличния фотограф Erik Witsoe, който заснема всекидневието.

Erik Witsoe е уличен фотограф, който улавя мимолетни истории в новия си дом в Полша. Прочетете интервюто ни с Erik, за да разберете как успява да заснеме нови истории на едни и същи улици всеки ден.

Прочетете повече

Посланикът на Canon и спортен фотограф Samo Vidic ни учи как да снимаме динамични истории.

Когато предизвикахме паркур групата Storror да бяга, скача и превърта на различни континенти за първи път, Samo Vidic ги следваше във всяка една стъпка, за да документира приключението им. Разберете как да заснемете свои истории на градски спортове със съветите на Vidic.

Прочетете повече

FME YouConnect hub page

Запознайте се с кулинарния фотограф Mike Tsang, заснемащ движение, от което ще ви потекат лигите.

Улавянето на движението винаги е било страст за Mike Tsang – живеещ в Лондон фотограф на гурме храна. Прочетете нашето интервю с Mike, за да научите как "замразява" движението, за да улови мимолетните мигове.

Прочетете повече

Срещнете се с "търсачите на геометрия" Daniel Rueda и Anna Devís

Присъединете се към нас, докато си говорим с архитектурните фотографи Anna Devís и Daniel Rueda. Разберете какво се крие зад техния творчески и абстрактен начин на разказване на истории и как тяхната любов към сградите и пътуванията ги превръща в звезди в Instagram.

Прочетете повече

A&D YouConnect hub page
Caroline’s children eating

СНИМАНЕ ЗА ПОВЕЧЕ

Lensational обучава жените по целия свят как да използват фотографията, за да документират своя живот, превръщайки разказването на истории в творчески начин за доход. Намерихме основателя Bonnie Chiu, за да разберем каква работа върши нейната благотворителна организация.

Прочетете повече

Създател на модели и фотограф Simon Carter. История за сила и мащаб.

Разберете как фотографът и създателят на модели Simon Carter създава миниатюрен свят на моторните спортове, който изглежда като реален. Това е една история за мащаб, перспектива и търпение.

Прочетете повече

A model car in the garage
Essaouira - Along Dusty Roads image

Пътуващи фотографи Along Dusty Roads

Присъединете се към нас, докато си говорим с пътуващите фотографи Andrew и Emily от Along Dusty Roads. Ние разкриваме техните съвети за пътна фотография, приключенията им и какво следва за търсещото приключения дуо.

Прочетете повече

Ако имате притеснение или оплакване относно изображение, показано в Галерията на Canon или Демонстрацията на Canon, моля, свържете се с showcase.gallery@canon-europe.com

Бъдете информирани

Очаквайте: Виждане на света без визьор.

Абонирайте се за бюлетин