Добре дошли в YouConnect

Получете последните новини от Canon, извлечете максимума от своите продукти с бързи съвети и уроци, участвайте в състезания, които не са за пропускане, и се вдъхновете от нашата зашеметяваща галерия със снимки. Не чакайте, регистрирайте се за бюлетина на Canon и бъдете информирани!

Ярка перспектива за фотографията при слаба светлина.

Интервю на Canon с Nige Levanterman, фотограф на нощни сцени, специализиран в продължителна експонация на градски пейзажи.

Повече информация

Впуснете се в пътешествието с разказване на истории с Canon.

Ние помагаме на хората да разказват истории вече над 80 години. Малко хора са виждали повече от Mike Burnhill, продуктов специалист с над 11 години опит. Срещнахме се с Mike, за да обсъдим миналото, настоящето и бъдещето на Canon.

Повече информация

Започнете следваща си глава в света на печата, като отключите творческия си потенциал.

От персонализирани пощенски картички и най-важното за офиса до съхраняване и споделяне на спомени – има начин да се разпечатва според всеки вкус. Открийте как работата с подходящия принтер може да ви помогне да спестите време и пари.

Повече информация

Запознайте се с Ана Праташ – фотографът, който заснема правдиви истории от семейния живот.

Като семеен фотограф, Ана Праташ използва документални техники, за да улови най-неподправените мигове. Прочетете нашето интервю, за да узнаете по какъв начин тя успява да съхрани тези скъпоценни семейни мигове.

Повече информация

Запознайте се с уличния фотограф Erik Witsoe, който заснема всекидневието.

Erik Witsoe е уличен фотограф, който улавя мимолетни истории в новия си дом в Полша. Прочетете интервюто ни с Erik, за да разберете как успява да заснеме нови истории на едни и същи улици всеки ден.

Повече информация

Посланикът на Canon и спортен фотограф Samo Vidic ни учи как да снимаме динамични истории.

Когато предизвикахме паркур групата Storror да бяга, скача и превърта на различни континенти за първи път, Samo Vidic ги следваше във всяка една стъпка, за да документира приключението им. Разберете как да заснемете свои истории на градски спортове със съветите на Vidic.

Повече информация

Запознайте се с кулинарния фотограф Mike Tsang, заснемащ движение, от което ще ви потекат лигите.

Улавянето на движението винаги е било страст за Mike Tsang – живеещ в Лондон фотограф на гурме храна. Прочетете нашето интервю с Mike, за да научите как "замразява" движението, за да улови мимолетните мигове.

Повече информация

Срещнете се с "търсачите на геометрия" Daniel Rueda и Anna Devís

Присъединете се към нас, докато си говорим с архитектурните фотографи Anna Devís и Daniel Rueda. Разберете какво се крие зад техния творчески и абстрактен начин на разказване на истории и как тяхната любов към сградите и пътуванията ги превръща в звезди в Instagram.

Повече информация

Създаване на невероятен макросвят с игра с мащаба чрез вдъхновена фотография

Разберете как фотографът и създателят на модели Simon Carter създава миниатюрен свят на моторните спортове, който изглежда като реален. Това е една история за мащаб, перспектива и търпение.

Повече информация

Винаги ще разполагаме със знанието, че сме изпитали малка част от света както никой друг.

Присъединете се към нас, докато си говорим с пътуващите фотографи Andrew и Emily от Along Dusty Roads. Ние разкриваме техните съвети за пътна фотография, приключенията им и какво следва за търсещото приключения дуо.

Повече информация

Даване на възможности на жените с фотография

Lensational обучава жените по целия свят как да използват фотографията, за да документират своя живот, превръщайки разказването на истории в творчески начин за доход. Намерихме основателя Bonnie Chiu, за да разберем каква работа върши нейната благотворителна организация.

Повече информация

Бъдете информирани

Очаквайте: Виждане на света без визьор

Абонирайте се за бюлетин