CanonConsumables_SmallOffice_KV
alt text goes here

ЗАПАЗЕТЕ БАЛАНС С ОРИГИНАЛНИ КОНСУМАТИВИ CANON

Защо консумативи Canon?

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО

Наслаждавайте се на здравословна околна среда.

Използвайки оригинални консумативи Canon, Вие сте не само в хармония с принтера си, но и с работното си място, тъй като технологията в оригиналния тонер, осигурява печат, без отделяне на озон.

Canon_Consumables_Health_Stones

Запазете гаранцията на Вашия принтер

Оригиналните консумативи Canon не само удължават живота на Вапия принтер, и позволяват да се възползвате от всички аспекти на гаранционното обслужване. Има възможност за удължаване на гаранцията за избрани модели принтери след регистрация.

Вижте повече

Canon_Consumables_Warranty_Stones

Печатайте повече

Оригиналните консумативи Canon осигуряват средно с 35% повече висококачествени разпечатки*, в сравнение с заместителите. Няма да се налага да сменяте касетките с мастило толкова често и ще получавате повече за парите си.


*Базирано на проучване на Keypoint Intelligence Buyers Lab от 2018г., поръчано от Canon, сравняващо касетки мастило Canon и такива на трети страни.

pixma-ts704-pixma-ts705-lifestyle

Безпроблемен печат

Използвайки оригинални компоненти за своя принтер, Вие удължавате живота му. С оригиналните консумативи Canon, можете да разчитате на изключително качество на разпечатката, ярки и наситени цветове и отлично техническо състояние на устройството.

Canon_Consumables_Quality_Stones