hero
alt text goes here

МНОГОФУНКЦИО-
НАЛНИ
ВИДЕОКАМЕРИ

Компактни, леки и многофункционални видеокамери, идеални за множество специализирани приложения.

Възможности за конфигуриране с множество интерфейси

С невероятна многофункционалност, високо качество на изходния сигнал и висока степен на гъвкавост при конфигуриране и управление тези многофункционални видеокамери добавят нови измерения при снимане на документални филми в дивата природа, театър на живо, студийни и отдалечени записи, както и при видеонаблюдение.

feature

ME20F – SHN

Тази професионална мрежова камера предлага цветно Full HD видео в почти пълен мрак с максимално ISO над 4 милиона от пълнокадровия сензор 2.26MP CMOS.

feature

Пълна гама

Творчески конфигурации

Разширете своята креативност благодарение на EF гнездо със Cinema Lock, което поддържа широка гама от съвместими обективи Canon EF/EF-S. Лесно интегрирайте в работните процеси с широка гама опции за свързване*, като HDMI изход, Genlock и 3G/HD-SDI портове.
*Зависи от модела

Creative configurations

Интерфейс за многофункционално управление

Настройте и работете с камерата по начина, по който искате, благодарение на интерфейсите за многофункционално дистанционно управление*, включващи 2,5 mm жак порт, RS422 порт и опции за Ethernet порт.
*Зависи от модела

Multi control interface

Малка и гъвкава

Малки и леки с горно и долно гнездо тези камери са лесни за инсталиране в труднодостъпни места и идеални за специализирани приложения благодарение на уникалните си функции*, като изключително високо ISO, инфрачервена светлина, Ethernet и усъвършенствано автоматично фокусиране.
*Зависи от модела

Small and flexible

Свързани продукти