legria family video cameras

Компактни семейни видеокамери LEGRIA

Снимайте и споделяйте превъзходно качество, изключително стабилни филми във Full HD благодарение на гамата компактни видеокамери LEGRIA HF R.

Интелигентен оптичен IS

Интелигентният IS спомага за осигуряване на контрастни клипове с детайли – за да се съсредоточите върху снимането. Автоматично разпознава сцената и избира правилните настройки на оптичния стабилизатор на образа от 4 режима, за да компенсира заклащането на видеокамерата и да предотврати размазването.

Запис с изключително качество

Насладете се на най-добрата Full HD благодарение на запис с 50 кадъра в секунда, който осигурява отчетливост и яснота дори на бързодвижещите се обекти.

highest quality recording
baby mode video cameras

Вълшебни моменти с бебето

Уловете първите стъпки, първите думи на своето дете, както и много други важни моменти, с усъвършенствания режим "Бебе". Можете да създавате забавни албуми за до три деца, а видеото ще се запазва автоматично в избрания от Вас албум.

Гледайте видео

Помощ при кадриране

При голямо увеличение е лесно да изгубите обекта и затова "Помощ за кадриране" Ви помага да го държите под око и улеснява проследяването на действието. Изгубените обекти се откриват отново с натискане на един бутон, а първоначалното увеличение се възстановява.

zoom framing assist

Запишете изключителен звук

Благодарение на функцията "Избор на аудио сцена" и високочувствителния вграден насочен микрофон е лесно да направите звука толкова добър, колкото и образа. Просто изберете един от 5-те режима за сцена, например музика или реч, и аудионастройките ще се оптимизират автоматично.

audio scene select