Unleash Applications

Дайте воля на приложенията с технологията за печат UVgel на Canon

Животът би бил много по-лесен, ако имахте една надеждна и продуктивна технология, която да Ви позволи да произвеждате широка гама от приложения с всякакво качество и върху почти всеки субстрат.

Разработихме технологията UVgel на Canon, за да Ви дадем възможност да се възползвате от всяка възможност за разрастване на бизнеса.

UVgel Ви помага да се справите директно с много приложения, например: постери, банери, вътрешни/външни табла, POS, билбордове, графики по прозорци, лепенки и тапети по поръчка.

  • UVgel е процес с ниска топлина, използващ светодиодно сушене, което гарантира минимално изкривяване на носителя и максимален обхват от субстрати за печат, в това число тънки и топлочувствителни носители.
  • В мастилото UVgel няма вода и това съществено намалява набъбването на носителя, като по този начин се подобрява консистентността в размера. Това дава чудесни резултати за приложения, изискващи наслагването на няколко панела, например тапетите.
  • Разпечатките са издръжливи, светоустойчиви и износоустойчиви и затова са подходящи за външни приложения в трудни условия.
  • UVgel е създаден да бъде без мирис и почти без летливи органични съединения, затова разпечатките са идеални за чувствителна среда на закрито.
  • Плоският профил на точката UVgel Ви дава гладки разпечатки, които са лесни за ламиниране веднага след излизането им от принтера и са подходящи за силно износоустойчиви приложения като дълготрайни подови графики.

Сходно съдържание
Beat Every Deadline

ПЕЧАТ

Да изпълним крайния срок

When Good Enough Won't Do

ПЕЧАТ

Когато Ви трябва повече от приемливо

Заявете Вашия интерес

Получавайте последните новини и информация за продукта за печат с UVgel на Canon

Присъединяване