imaging-for-empowerment

Изображения, вдъхващи сила

Оборудване,с което хората да уловят силата на визуални истории, и да запалят искра към положителна промяна.

Разказване на истории
за едно ново поколение

Като световен бизнес, който се занимава с изображенията, ние имаме отговорност да дадем сили на новото поколение – да му помогнем да развие своите умения, да запали своята страст към изображенията и да го вдъхновим чрез силата на визуалното разказване на истории.


Даваме на хората от новото поколение уменията, инструментите и платформите, от които имат нужда, за да споделят своите истории със света и да създават нови възможности, както за самите себе си, така и за другите в общността си.

Най-новите истории

Повече възможности за млади хора

Изображенията могат да са силно въздействащи. Те ви позволяват да се свържете с аудиторията и да привлечете повече хора в света си. Гледайте следните видеоклипове, за да научите повече за Програмата за младите хора, която им дава визуален глас да говорят за Целите за устойчиво развитие на ООН (SDGs), и програмата Miraisha, която подкрепя откриването на работни места в сферата на професионалната фотография и печатния сектор чрез повишаване уменията на младежи в Африка.

young-people-programme

Галерия за изображения, вдъхващи сила

Вижте някои от въздействащите изображения, създадени в международните работилници на Canon.

Преглед на изображения

Календар за събития

Събитията на Canon дават възможност на хората по цял свят да създават и споделят своите истории, които могат да им помогнат да подобрят своя собствен живот и този на хората около себе си.

Партнираме си с водещите световни програми по фотожурналистика, при които важните истории и хората, отговорни да ги разказват, се събират на едно място и им се отдава заслуженото внимание – нашата цел да изградим и вдъхновим фотожурналистите на утрешния ден.

canon-pro-visa

Visa pour l’Image

Canon подкрепя Visa pour l’image, един от водещите фестивали за фотожурналистика, вече над 30 години. Осигуряваме едноседмични тренировъчни курсове за студенти в медийни специалности от цяла Европа, за да им помогнем да разказват истории, които включват всичко – от конфликти и природа до хора и околна среда.

Прочетете повече

opening-world-press-photo

World Press Photo

Canon подкрепя World Press Photo вече 26 години. През 25 от тези години ние спонсорирахме Joop Swart Masterclass, за да открием талантливи визуални разказвачи на истории. Също така предоставяме възможности за едногодишни посланически мисии за онези, които могат да разкажат най-въздействащите истории, водещи до промяна.

Прочетете повече