СОФТУЕР

Софтуер за рекламни дисплеи

Разширете бизнеса си чрез софтуер за предпечат за сложни и висококачествени печатни материали

Touchstone

Touchstone

Изпъкнете пред конкуренцията и произвеждайте релефни, многослойни и детайлни печатни продукти, идеални за пазара на интериорния декор, рекламните дисплеи и графичните изкуства. Софтуерното допълнение Touchstone ви позволява да проверявате проектите преди изпращане за печат за безупречни резултати.

Arizona Xpert

Arizona Xpert

Работете по-интелигентно и създавайте сложни многослойни проекти с лекота. Възможностите за самообучение означават, че можете да съхранявате, адаптирате и повтаряте рецепти, за да повишите ефективността и да намалите разходите. Фокусът на Arizona Xpert е върху серията Arizona 1300.

Свързан софтуер

ProCut software

Софтуер ProCut

Идеален инструмент за доставчици на услуги за цифров печат и изрязване на рекламни дисплеи. Автоматизирайте работния си процес от подготовката до рязането и се възползвайте от напълно интегриран процес.

ONYX® RIP

ONYX® RIP

Подобрете производствения си процес чрез автоматизиране на задачите, управление на цветовете и намаляване на разходите с този високопроизводителен софтуер.

ONYX® Thrive

ONYX® Thrive

Базиран на Adobe® PDF Print Engine технология, този софтуер предлага цялостен работен процес от дигитален файл до печат и рязане.

Свързани продукти

Научете повече за нашите решения "от покупка до плащане"

Свържете се с екипа ни