ОРИГИНАЛНИТЕ КОНСУМАТИВИ CANON СА ИСТИНАТА

С оригиналните консумативи няма да има прекъсване на процеса на печатане, което се изразява в частично изображение, с черти и размазване на образа. А това значи, че ще виждаш “реалната картинка”. Така взимането на правилно решение е лесно. Оригиналните консумативи Canon не просто са истината, те ти помагат да видиш истината.


ЗАЩО ДА ПЕЧАТАМ С ОРИГИНАЛНИ КОНСУМАТИВИ CANON?

СВЕТОВЕ ОТ ЦВЕТОВЕ

Наслади се на безкомпромисно качество, прецизни детайли и наситени цветове с оригинални мастила, тонери и фотохартия Canon. Те са създадени, за да подчертаят по най-добър начин твоята оригиналност и да направят всеки документ, проект или идея многократно по-въздействащи.

НАСТРОЕНИЯ И ПОСТИЖЕНИЯ ЗА ПОКОЛЕНИЯ

Снимките и документите, отпечатани с оригиналните консумативи Canon издържат впечатляващо дълго. За да бъдат спомените и успехите ти винаги с теб, за да споделяш опит и емоции с тези, които ще те наследят, за да се запази твоята оригиналност и в бъдеще.

НАДЕЖДНОСТ БЕЗ НЕБРЕЖНОСТ

Използвайки оригинални консумативи Canon, можеш да разчиташ на гаранционното обслужване от производителя. Те осигуряват надеждност и максимална производителност, като в същото време спомагат за удължаване живота на принтера. За теб остава да дадеш полет на фантазията и уменията си.

ОРИГИНАЛНО Е НОВОТО НОРМАЛНО

Винаги купувай оригинални консумативи Canon от нашите оторизирани дилъри, за да си осигуриш безкомпромисно качество и да си спестиш евентуални неприятни изненади.
Открий най-близкия до теб магазин, където ще намериш богат избор от оригинални консумативи Canon.


ВИНАГИ ТЪРСИ ОРИГИНАЛА!