CanoScan LiDE 600F

С LiDE технологията, която включва разделителна способност 4800 x 9600dpi*, адаптер за филми и уникален 3-пътен дизайн, скенерът CanoScan LiDE 600F е достатъчно универсален, за да отговори на всички нужди.

Ползи

  • Ергономичен 3-пътен дизайн
  • Адаптер за филм за 35-мм диапозитиви
  • FARE и QARE Level 3 отстраняване на следи от прах/надрасквания
  • 4800 x 9600dpi*; 48-битова дълбочина на цвета
  • Високоскоростен USB 2.0
  • Сканиране към PDF
  • Режим Multi-photo
  • 7 EZ бутони
  • Софтуер с богати възможности

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon CanoScan LiDE 600F

Гъвкав и красив външен вид


С ергономичния си дизайн, CanoScan LiDE 600F е върховният LiDE скенер, с повече мощност на квадратен милиметър от всички други скенери. Свръхтънък и компактен, CanoScan LiDE 600F се характеризира с уникален 3-пътен дизайн с капак с двойни панти, чрез който можете да сканирате буквално всякакви предмети. Вградената стойка позволява сканиране във вертикално положение и скенерът може да се съхранява в изправено положение, за да спестява пространство.

Сканиране на филми


CanoScan LiDE 600F се предлага с универсален адаптер за филми (FAU), който позволява сканиране на негативи 6 x 35 мм с една операция.

Автоматично ретуширане


С разпознаване чрез инфрачервено сканиране, технологията FARE Level 3 автоматично възстановява надраскани, повредени или избледнели филм ленти, като ви спестява часове ръчно ретуширане. Тя също понижава зърнистостта, която е резултат от заснемане с висока светлочувствителност, като включва компенсация на фоновото осветяване. QARE Level 3 изпълнява същите функции за снимки.

Високо качество


С 4800 x 9600 dpi LIDE сензор, който улавя всички детайли, CanoScan LiDE 600F осигурява превъзходни, резки изображения, подходящи за увеличаване и печат с висока разделителна способност. 48-битовата дълбочина на цвета гарантира изключително прецизно възпроизвеждане на цветовете.

Мощност и скорост


За избягване на претрупването по бюрото, CanoScan LiDE 600F извлича цялото захранване, което му е необходимо, чрез една USB връзка. Скенерът е лесно преносим и може да се използва буквално навсякъде с преносим компютър. USB 2.0 Hi-Speed връзката осигурява високоскоростно сканиране и трансфер на изображения с най-високо качество.

Сканиране на множество снимки наведнъж


CanoScan LiDE 600F спестява време с режима Multi-photo на Canon, който позволява да сканирате до 10 отделни снимки на един пас. Режимът за множество снимки автоматично идентифицира, изрязва и подрежда снимките.

EZ бутони


Предлагайки гъвкавост и пестейки време, седемте бутона за сканиране предоставят управление с едно докосване за стандартни задачи за сканиране. Персонализирайте ги, за да извършвате функциите, които използвате най-често: копиране, сканиране, създаване на PDF файл или изпращане към имейл. Четири от бутоните са специално за сканиране директно към PDF.

Софтуер с богати възможности


С ArcSoft PhotoStudio, OmniPage SE и Presto!PageManager можете да редактирате сканираните снимки, да конвертирате хартиени документи в редактируеми електронни файлове и да управлявате всички сканирани изображения. ScanGear и CanoScan Toolbox на Canon са усъвършенствани и включват по-добро качество на изображенията и функционалност.

* Вижте спецификациите

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon CanoScan LiDE 600F, неговите функции и какво може да прави.