Canon Optional Wi-Fi Unit WU10

Optional Wi-Fi Unit WU10

Преносимият WU10 позволява безжично сканиране към мобилни устройства, като предоставя наистина мобилно сканиране без необходимост от свързване чрез кабел към мрежа или към външен източник на захранване.

Ползи

  • Позволява безжично сканиране за мобилна работа
  • Лесна и интуитивна работа
  • Сканиране на до 400 цветни изображения (200 dpi) с напълно заредена батерия
  • Съвместим с Mac, PC, iOS и Android устройства
  • Сканиране директно от таблет или смартфон

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Optional Wi-Fi Unit WU10

Идеален преносим сървър за сканиране


Опционният Wi-Fi модул WU10 е идеално допълнение към нашата гама мобилни скенери imageFORMULA. Той дава на потребителите свободата да сканират безжично в движение или в офиса, за да могат да работят продуктивно без необходимост от свързване към източник на захранване или към мрежа.

Лесен за свързване и ползване


Wi-Fi модулът WU10 е лесен за ползване – просто го свържете чрез USB към вашето мобилно сканиращо устройство, за го захраните, и се насладете на свободата да работите безжично. Благодарение на интуитивния панел с цветово кодирана информация, с устройството се работи лесно, така че всеки може да го използва

Бързо сканиране където и да сте


Благодарение на Wi-Fi е възможно да сканирате където и да сте – в офиса, вкъщи, на път или на местата за обслужване на клиенти. Ускорете процеса на проверка на данните и на вземане на решения, като сканирате важната информация, например договори, лични документи и сметки на домакинства, към мобилния си телефон, таблет или компютър и я изпратите или към предварително зададен бизнес процес, или към приложение в облака. WU10 позволява сканиране на до 400 изображения (200 dpi) с напълно заредена батерия, за да се насладите на бързо мобилно сканиране без компромис с производителността.

Гъвкава Wi-Fi свързаност


Опционният Wi-Fi модул може да работи както в среди с точка на достъп, така и в режим "станция" (peer-to-peer). Мобилните мениджъри, които са винаги в движение, могат да свържат WU10 към мобилния скенер Canon, за да активират безжична връзка директно към своето мобилно устройство или таблет. В офиса скенерът може да бъде споделян в група потребители чрез мрежовия Wi-Fi сървър на компанията или чрез директна Wi-Fi връзка.

CaptureOnTouch Mobile


Разполагате с гъвкавостта да сканирате директно към своя iPhone, iPad и Android устройство където и да сте, като използвате нашия мощен софтуер за сканиране CaptureOnTouch Mobile. Спестете ценно време благодарение на функциите за едновременно двустранно сканиране на документи. Усъвършенствани инструменти за обработка на изображения, като автоматично разпознаване на формата на документа, коригиране на изкривяването и изтриване на празни страници, дават винаги превъзходно качество на изображението. Това безплатно приложение е налично за устройства с iOS и с Android. За по-висока продуктивност в движение можете да сканирате многостранични документи и да съхранявате събраната информация в облака или да я добавяте към бизнес процеси. За допълнителна информация моля вижте съответния софтуер.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Optional Wi-Fi Unit WU10, неговите функции и какво може да прави.

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

USB connection

USB връзка