Сканиране с uniFLOW

Наслаждавайте се на по-голяма ефективност на своите устройства Canon с uniFLOW: софтуерната платформа, която улеснява печата, сканирането и управлението на устройства. Благодарение на модулната архитектура и тясната интеграция с устройствата на Canon тя предлага несравним потенциал за създаване на персонализирана платформа, която управлява печата и сканирането в офиса и корпоративния печатен център. 

uniFLOW управлява целия процес на сканиране: от сканиране директно от устройството през лесна обработка на документите чрез мощната система за сканиране до последващо изпращане към всякакви дестинации.

Удобно сканиране от вашите устройства Canon

Сканирайте без усилия с еднакъв интерфейс чрез всички съвместими многофункционални принтери Canon (imageRUNNER ADVANCE, избрани imageRUNNER и i-SENSYS) и мрежови скенери Canon (imageFORMULA ScanFront), предлагащи ултракомпактни размери и надеждно подаване на хартия.

Easy Scanning

Персонализирано сканиране

Сканиране според персоналните потребности: потребителите виждат само своите предварително дефинирани работни процедури, без значение в кое устройство на компанията са влезли. Администраторите на uniFLOW могат лесно да задават кои работни процедури да бъдат достъпни за всеки и кои за определен отдел, група или потребител.

Сканирайте защитено

Предотвратете неразрешено използване на устройствата с набор от гъвкави възможности за вход на потребители, като например вход с карта, потребителско име/парола, PIN код, код на задача или анонимен вход. Достъпът до функциите за сканиране може да бъде ограничен на ниво потребители за допълнителна защита на вашата чувствителна или поверителна бизнес информация. Одитни данни за сканирането се запаметяват за допълнително генериране на отчети.

Secure Scanning
Easy Scanning 2

Лесно сканиране

Една функция за вход контролира достъпа до функциите за сканиране и печат на многофункционални устройства, гарантирайки ефективни бизнес процеси. След като сте влезли в системата, интуитивен и удобен потребителски интерфейс, еднакъв за всички устройства, прави сканирането лесно. Функция за предварителен преглед помага на потребителите да проверят своите сканирания.

Бърза и гъвкава обработка на сканираните изображения

Лесно автоматизирайте преобразуването на сканирани изображения в текстови, структурирани и хиперкомпресирани документи с uniFLOW. Сканираните документи са готови за редактиране, архивиране или интегриране във вашите системи.

Необходима е поне версия 5.4 на uniFLOW за съвместимост с мрежови скенери ScanFront. Още днес разговаряйте със своя официален риселър или системен интегратор на Canon относно uniFLOW. Всички наименования на компании, марки и продукти са запазени марки на съответните им собственици.