Canon imageFORMULA ScanFront 330

imageFORMULA ScanFront 330

Компактен, надежден, цветен мрежов скенер, който увеличава продуктивността и спестява ИТ разходи чрез бърза, лесна работа, централизирано администриране и безпроблемна интеграция с бизнес приложения и работни процеси

Ползи

 • Стилна и компактна конструкция
 • Високоскоростно, надеждно сканиране
 • Удобна за потребителя работа с персонализирани бутони за задачи
 • Намалени ИТ разходи благодарение на отдалечено управление и мрежова интеграция
 • Усъвършенствана защита
 • Лесна персонализация с уеббазиран SDK

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon imageFORMULA ScanFront 330

Високоскоростно, надеждно сканиране


Компактният ScanFront 330 помага за оптимизиране на документопотока и намалява разходите благодарение на високопроизводителната скорост на сканиране до 30 ppm. Потребителите могат бързо да изпращат документи през мрежата към различни дестинации, включително към множество дестинации едновременно. Благодарение на новата конструкция на механизма на подаващата ролка и правия път на хартията потребителите могат надеждно да сканират документи от различен тип - дебела/тънка хартия, карти, документи с дължина 1 m, формат А3 (в режим "Фолио") и ембосирани карти.

Удобство и лекота при работа


Потребителите ще открият, че сканирането със ScanFront 330 е лесно и удобно. Интуитивният цветен 8,4-инчов сензорен дисплей с висока резолюция и бутоните за задачи, които могат да бъдат персонализирани, осигуряват бързо и точно разпращане на файловете към разнообразни дестинации, като имейл, мрежова папка, FTP, USB, факс и печат. Полезните, пестящи време функции включват "email-me" за бързо изпращане на документи към собствения имейл адрес на потребителя, както и "ad-hoc fax", при която данните за дестинацията на факса могат да бъдат въведени по време на сканирането.

Удобно отдалечено управление


ScanFront 330 е лесен за настройване и управление и помага за намаляване на ИТ разходите. Добавянето на скенер в мрежата не изисква допълнителен хардуер или софтуер и може да се управлява, без да е необходимо инсталиране на сървърен софтуер. ИТ мениджърите могат отдалечено да актуализират, резервират и възстановяват множество устройства през обикновен уеббраузър или чрез процедурата ScanFront Administration Tool.

Безпроблемна интеграция


Интеграцията с бизнес приложения може да бъде направена безпроблемно. С всеки сканиран документ могат да се прехвърлят индексни файлове с метаданни (формат CSV или XML) и тази информация може да се използва също за именуване на графичните файлове – което позволява по-лесно класифициране в системите на вътрешните отдели. В допълнение, за разработчиците са на разположение SDK, включително уеббазирана версия, позволяваща на софтуера на ScanFront да работи от отделен уеб/облачен сървър. Това предоставя на разработчиците и ИТ отделите значително по-широки възможности за интеграция с цел създаване на собствени интегрирани персонализирани решения за техните бизнес приложения.

Стабилна защита


ScanFront 330 предлага мощен набор от усъвършенствани функции за защита, позволяващи на потребителите да поемат пълен контрол върху достъпа, управлението и разпределението на информацията. Тези функции включват въвеждане в устройството на потребителско име и парола за идентификация и автоматичен изход от системата след определен период на неактивност. Специфичните ограничения по потребители и наблюдението на активността на потребителите могат да се администрират централно, а изпращането на защитени документи се постига с PDF криптиране и защита с парола за сигурен преглед, редакция и печат.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon imageFORMULA ScanFront 330, неговите функции и какво може да прави.

Scanning speed A4 (single sided)

Скорост на сканиране A4 (едностранно)

Automatic document feeder

Автоматично подаващо устройство за документи

Up to 3,000 sheets per day

До 3 000 листа на ден

Intelligent network scanning

Интелигентно мрежово сканиране

8.4” touch screen

8,4" сензорен екран

Double-sided scanning

Двустранно сканиране

Scan to Folder

Сканиране към папка

Scan to FTP

Сканиране към FTP

Scan to email

Сканиране към имейл

Scan to USB memory

Сканиране към USB памет

Scan to printer

Сканиране към принтер

Scan to FAX

Сканиране към факс

 • Скенер

 • Документация

 • Диск за конфигуриране

 • Променливотоков адаптер

 • Захранващ кабел

 • Подаваща ролка

Софтуер от комплекта

ScanFront Administration Tool

Софтуер за администриране, който ви позволява да управлявате няколко скенера ScanFront едновременно. Имате възможност за проверка на текущото състояние на скенерите ScanFront в мрежата, конфигуриране на настройки, управление на потребители, архивиране и възстановяване на данни за конфигурацията.

ScanFront Administration tool
ScanFront service software

Софтуер ScanFront Service

Софтуерът ScanFront Service на Canon усъвършенства мрежовите функции на ScanFront. Той може да бъде конфигуриран да изпраща сканирани файлове към дестинации в мрежата, където директното прехвърляне от скенера е забранено, например:

•  Дестинация в различен мрежов сегмент
•  Принтери в мрежата
•  Споделени папки на компютър, който е зададен чрез IP адрес
•  Някои NAS (мрежови устройства за съхранение)

Комплект за разработка на софтуер

Нашата програма за разработчици на бизнес решения (BSDP) има за цел да ви предостави достъп до подробна техническа информация, за да подпомогне разработката на приложения за нашата гама от бизнес продукти. За повече информация за нашите SDK пакети, моля, посетете уебстраницата Canon Developer Programme.

Easy Scanning

Съвместимост с uniFLOW

Възползвайте се от поддръжката на uniFLOW за мрежовия документен скенер ScanFront на Canon, за да подобрите работните процеси при сканиране и се насладите на по-висока ефективност на вашите устройства Canon. С компактна конструкция и ултранадеждно подаващо устройство за документи ScanFront може да бъде postawen там, където е най-необходим, за да сканира по-ефикасно разнообразни документи.