Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

imageFORMULA ScanFront 300/300P

Този високоскоростен, компактен, цветен мрежов скенер е разработен така, че да повиши производителността и да улесни споделянето на информация. Стилната и здрава конструкция е идеално решение за натоварени офиси и бизнес помещения, интензивно посещавани от клиенти.

Ползи

  • Компактен и атрактивен дизайн
  • Сканиране и изпращане на документи към множество дестинации
  • Удобна за потребителя работа, включително интуитивен цветен сензорен дисплей
  • Разнообразни усъвършенствани функции за защита
  • Лесно отдалечено управление и интегриране в мрежа

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

Спестяващ пространство дизайн


ScanFront 300/300P е лесен за употреба и управление, предлага най-компактната конструкция в своя клас и може да бъде поставен почти навсякъде в офиса. Със стилна и здрава конструкция, той се вписва идеално във всяка точка за обслужване на клиенти и предлага лесно сканиране.

По-висока производителност


ScanFront 300/300P спомага за опростяването на работния поток и понижава разходите благодарение на високопроизводителната скорост на сканиране от до 30 стр./мин./60 изобр./мин. Офис служителите могат лесно и сигурно да изпращат документи към различни дестинации в мрежата, включително изпращане към няколко дестинации едновременно, спестявайки време и разходи.

Лесно използване


ScanFront 300/300P осигурява на потребителите лесно и удобно използване. Големият цветен сензорен дисплей с висока резолюция позволява на работния екип бързо и уверено да се ориентира в менюто, а персонализираните функционални бутони осигуряват бързо и точно разпределение на файловете.

Стабилна защита


Усъвършенстваните функции за защита ви осигуряват контрол върху поверителната информация. Защитената идентификация на потребителя и разпознаването на пръстови отпечатъци (само при ScanFront 300P) предотвратяват неоторизиран достъп до корпоративната мрежа. За допълнителна защита, можете да ограничите достъпа до определени функции на скенера за отделните потребители.

Удобно дистанционно управление


Мрежовите скенери ScanFront 300/300P са лесни за интегриране и управление и помагат за понижаване на ИТ разходите. Интегрирането на скенер в мрежата не изисква допълнителен хардуер или софтуер. ИТ мениджърите могат отдалечено да актуализират, архивират и възстановяват множество устройства чрез стандартен уеб браузър или едновременно с инструмента за администриране на ScanFront.

Лесно интегриране


Интегрирането в системи за управление на документи е съвсем лесно, благодарение на персонализирания индексен файл и системата за наименования на файловете, които осигуряват по-лесно организиране и претърсване на файловете.

Надеждност, на която можете да се доверите


С прав път на хартията и стабилно подаващо устройство можете надеждно да сканирате документи с различен грамаж и формат едновременно. ScanFront 300P е оборудван с ултразвуков сензор за разпознаване на двойно поемане, като по този начин се предотвратява поемането на два документа едновременно.

С грижа към околната среда


С до 70% по-ниска консумация на енергия в сравнение с подобните продукти, ScanFront 300/300P може да ви помогне да постигнете планираното понижаване на консумацията на енергия на компанията.

Уникално и лесно персонализиране


Достъпен е комплект за софтуерна разработка (SDK), който позволява на инсталаторите да разработят уникални решения за сканиране с мрежовия скенер ScanFront. Допълнителна информация е достъпна чрез програмата за разработка на бизнес решения на Canon (BSDP).

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P, неговите функции и какво може да прави.