Canon imageFORMULA P-150

imageFORMULA P-150

Ултра компактен и преносим, P-150 е най-бързият в отрасъла А4 дуплекс скенер, идеален за офиса и на път — имащ възможностите за скоростно сканиране на комплект документ при 15 стр./мин с водещо в класа си автоматично подаващо устройство за 20 листа.

Предимства

  • Скоростно сканиране до 15 стр./мин. (30 изобр./мин.)
  • Ултра компактен за пестене на пространство и мобилност
  • Вграден софтуер, гарантиращ включване и сканиране
  • Просто, USB базирано захранване
  • Бързо сканиране на партиди от 20 листа ADF
  • Обработка на изображенията с високо качество с 600dpi сензор
  • Mac / Linux драйвер за много платформена съвместимост

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon imageFORMULA P-150

Най-компактният и преносим А4 дуплекс скенер в отрасъла


С лека конструкция и ултра компактна основа, P-150 е идеален за малкия и домашен офис, където пространството е лукс, както и за администраторите в движение, които трябва да сканират документи, докато са на път.

Драйвер с реална продуктивност


P-150 пести на потребителите време и им помага да вършат повече работа: едновременно сканиране на документ и от двете страни със скорост до 15 стр./мин; включващ и водещо в класа си автоматично подаващо устройство за 20 листа за бързо сканиране на комплекти от документи.

И тъй като е толкова лесен да транспорт, предприятията могат да предоставят на своите служители лесен достъп до сканиране, когато те са извън офиса. Това помага за увеличаване на скоростта на обработката на важни документи, като заявки, фактури и искане за комисионни– като предоставя добра продуктивност и пести разходи.

Перфектен за малък или домашен офис.


Малката основа и стилния дизайн на P-150, означава, че той се вписва добре в средата на малкия и домашен офис. Нашият софтуер CaptureOnTouch улеснява сканирането и то е като детска игра.

Идеален за администратори в движение


Нито един друг скенер не се побира толкова добре в куфарче или чанта за лаптоп, а захранването чрез USB означава, че потребителя не трябва да носи със себе си отделен АС адаптер. Просто включете P-150 във вашия лаптоп и започнете да сканирате. Вграденият софтуер CaptureOnTouch lite позволява на администраторите в движение да сканират и от други компютри, без да се налага на инсталират досадни драйвери или нови приложения.

Подобрена и интуитивна обработка на изображенията


Прецизен 600dpi сензор предоставя изключително качество на изображението – широката гама от функции за обработка на изображението, като Auto-colour Detection (Автоматично откриване на цвета), Auto Paper Size Автоматично откриване на размера на хартията), Deskew Detection (Откриване на изкривяване) и Text Orientation Recognition (Разпознаване на ориентацията на текст), осигуряват изключително качество и ефективност на сканирането.

CaptureOnTouch за лесно сканиране

Софтуерът CaptureOnTouch на Canon предоставя лесно и ефективно сканиране, включващо проста операция с едно натискане за рутинни задачи, като сканиране за изпращане по електронна поща или сканиране и запазване на работна площ. Потребителите имат и опцията да инсталират базираното в облак Evernote за бързо и лесно качване на информация в уеб мрежата, достъп до която информация може да бъде направен откъдето и да е.

Безпроблемно взаимодействие


P-150 взаимодейства с широка гама от други приложения за изображения, благодарение на включените TWAIN и ISIS стандартни драйвери. В допълнение P-150 е с Kofax Virtual Rescan (VRS) сертификация и готовност.

Лесно картотекиране


Софтуерът CaptureOnTouch на Canon и включените приложения, като BizCard Reader, позволяват на потребителите да сканират и импортират визитни картички директно във файла им с контакти. PaperPort също така позволява по-добро картотекиране, управление и извличане на електронни файлове.

Огромни зелени предимства


С USB захранване и ниска 5W консумация на енергия, P-150 е щадящ околната среда избор. Той лесно отговаря на изискванията за съответствие ENERGY STAR за енергийна ефективност и се нуждае от по-ниски енергийни разходи, за да работи.

Страхотен съвременен дизайн


Съвременната полирана черна копринена текстура гарантира, че P-150 е страхотно изглеждаща инвестиция.

Много платформена съвместимост


P-150 предлага съвместимост с Mac системи с включен Mac TWAIN драйвер и софтуер CaptureOnTouch за Mac. Наличен е и съвместим със SANE Linux драйвер за организации, които предпочитат разработките с отворена архитектура. Този драйвер може да бъде изтеглен от уеб сайта за софтуерна поддръжка на Canon.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon imageFORMULA P-150, неговите функции и какво може да прави.