Canon imageFORMULA DR-G1130

imageFORMULA DR-G1130

Високоскоростен висококачествен A3 скенер за специализирани приложения за сканиране и критични задачи. Перфектен за централизирани или отдалечени офиси и за специализирани бюра за сканиране.

DR-G1130

Ползи

 • Високоскоростно цветно сканиране с до 200 ipm
 • Автоматично подаващо устройство за 500 листа
 • Надеждно подаващо устройство за работа с различни типове документи
 • Предно подаване и U-образен път за удобна работа
 • Здрава конструкция за по-големи натоварвания
 • Висококачествена обработка на изображенията

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon imageFORMULA DR-G1130

Продуктивно и високоскоростно сканиране


Работете по-продуктивно с високоскоростния скенер DR-G1130. Той може да сканира с до 130 ppm/260 ipm черно-бяло и нива на сивото.
Специален чип му помага да постигне пълните скорости дори когато са избрани няколко функции за обработка на изображения. Благодарение на подаващо устройство за документи за 500 листа могат да се сканират обемисти многостранични документи, за да се спести ценно време.

Усъвършенствана работа с документи


Набор от усъвършенствани функции за работа с хартия подобрява ефективността на сканирането и осигурява по-добри резултати, независимо от микса от различни типове документи. Плоският път за подаване на документи осигурява по-гладко сканиране и избягване на повреди, особено при тънка хартия, а трите режима на подаване на хартия предоставят възможности за надеждна работа с различни видове документи. Благодарение на сензорите за разпознаване на телбод, DR-G1130 предотвратява повреждането на документи, докато ултразвуковият сензор за разпознаване на два едновременно поети листа уведомява потребителите в редките случаи на двойно подаване.

Проектиран с мисъл за операторите


Конструкцията с предно подаване на DR-G1130 осигурява комфорт и удобство и ви позволява да подавате и отстранявате документите лесно, дори в седнало положение. Наред с това, контролният панел и бутоните за задачи са проектирани така, че да са лесно видими на нивото на очите.

Създаден за големи натоварвания


Независимо от своята компактност, DR-G1130 има здрава конструкция, така че да може да се справя с натоварения ежедневен документопоток на съвременния бизнес с препоръчително дневно натоварване до 30 000 сканирания. Той е идеално решение за различни бизнес сектори, включително централни корпоративни офиси и специализирани бюра за сканиране.

Висококачествена обработка на изображенията


С цел постигане на резултати с превъзходно качество всеки път, DR-G1130 е оборудван с набор интелигентни функции за обработка на изображения. Усъвършенстваният метод за коригиране на изкривяването дава възможност скенерът не само да установи наличието на документи, подадени под ъгъл, и да ги подравни, но също така да направи повторна проверка за текст под наклон в сканираните изображения. Режимът "Фолио" позволява да сканирате документ с формат до A1. Чрез функцията MultiStream се създават две изходни изображения, като например черно-бели за OCR приложения и цветни за архивиране, докато функцията "Удебеляване на символи" подобрява четливостта за по-добро разпознаване чрез OCR.

Гъвкави опции и софтуер


За по-лесно сканиране на подвързани документи свържете DR-G1130 към опционен плосък скенер A3 Flatbed 201 или A4 Flatbed 101 на Canon. Други опции са пост-импринтер и декодер за пач код. В комплекта е включен софтуерът CapturePerfect на Canon, който осигурява сканиране на многостранични документи със свързаност към SharePoint.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon imageFORMULA DR-G1130, неговите функции и какво може да прави.

Scanning speed A4 (single sided)

Скорост на сканиране A4 (едностранно)

Automatic document feeder

Автоматично подаващо устройство за документи

Scanning speed A4 (single sided)

Дневен обем на сканиране

A3

Двустранно сканиране за формат A3

icon

Ефективно сканиране на групи документи

USB connection

Подобрено качество на изображенията

 • Скенер

 • Диск за конфигуриране

 • Диск на Kofax VRS

 • Документация

 • USB кабел

 • Захранващ кабел

 • Кърпа за почистване

Софтуер от комплекта

Научете повече за софтуера, включен в комплекта на този скенер.

Приложения на Canon

capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Мощно приложение, което ви позволява бързо и ефективно сканиране на групи документи. То предлага усъвършенствани опции за изход заедно с изгледи в няколко прозореца и миниатюрни изображения.

 • Насладете се на прецизни цифрови документи всеки път с богата гама от функции, които премахват изкривяванията, подобряват четливостта и яснотата
 • Сканирайте директно към имейл, PDF, файл или презентация с едно натискане на бутон
 • Запаметявайте рутинни задачи и редактирайте, организирайте или пренареждайте файловете лесно
 • Поддръжка на Kofax VRS

Съвместимост: Windows

Научете повече >

Приложения от други софтуерни разработчици

Kofax VRS

Водещият в индустрията софтуер за обработка на изображения VRS намалява времето, необходимо за ръчна подготовка на документи, подобрява качеството на сканираните изображения и увеличава производителността на скенерите за големи обеми. Подобрената четливост и по-високата прецизност при оптично разпознаване на символи (OCR) повишават производителността.
Съвместимост: Windows

Комплект за разработка на софтуер

BSDP

Нашата програма за разработчици на бизнес решения (BSDP) има за цел да ви предостави достъп до подробна техническа информация, за да подпомогне разработката на приложения за нашата гама от бизнес продукти. За повече информация за нашите SDK пакети, моля, посетете уебстраницата Canon Developer Programme.