Canon imageFORMULA DR-C225W

imageFORMULA DR-C225W

Вградената Wi-Fi функция на DR-C225W позволява безжично сканиране от мобилни устройства, таблети и компютри. Идеален за споделяне между потребителите в офиса, за сканиране на документи в пунктове за обслужване на клиенти и за сканиране вкъщи.

DR-C225W

Ползи

 • Ултракомпактен с уникална J-Path конструкция
 • Високоскоростно Wi-Fi сканиране до 50 ipm
 • Пълен софтуерен пакет за сканиране
 • Усъвършенствани функции за обработка на изображения
 • Опростено и лесно сканиране благодарение на интуитивни функции

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon imageFORMULA DR-C225W

Гъвкаво сканиране и споделяне


DR-C225W с вградена Wi-Fi функция осигурява лесна работа и възможност за по-бързо вземане на решения. Той дава възможност iPad®, iPhone® и Android устройства да сканират ефективно множество документи директно на местата за обслужване на клиенти. Важни клиентски данни могат да бъдат проверени бързо и да бъдат изпратени незабавно към базирани в облака бизнес процеси и системи за управление на информация с цел по-бърза обработка. Фирмите могат да споделят DR-C225W безжично между корпоративни отдели или малки офиси. Лесният за използване инструмент за конфигуриране на безжичната връзка позволява по-лесно превключване между режим "Точка за достъп" и "Станция" (инфраструктурен режим). DR-C225W може също така да работи със стандартна USB връзка.

Компактен профил, вдъхновен дизайн


Благодарение на уникалната вертикална J-Path конструкция за подаване на документи, DR-C225W заема по-малко пространство на бюрото, когато е необходимо сканиране. Скенерът може да бъде разположен удобно върху малко тясно бюро, перваз или в центрове за обслужване на клиенти, където пространството е ограничено.

Бързо и гъвкаво сканиране


За да помогне на екипите да работят бързо и ефективно, DR-C225W осигурява високоскоростно двустранно сканиране до 50 ipm в режим Wi-Fi.¹ Автоматичното подаващо устройство за 30 листа, включващо ултразвуково разпознаване на едновременно поемане на два листа хартия, надеждно обработва партида от документи от смесен тип. Избираемият прав път на подаване на документи позволява лесно сканиране на лични карти, снимки и документи с дължина до 3 m.

Усъвършенствана обработка на изображения


DR-C225W включва усъвършенствани функции за обработка на изображения, включително автоматично разпознаване на цвят, подобряване на текст и коригиране на изкривяване. Технологията MultiStream™ позволява паралелен изход в няколко различни режима на сканиране.

CaptureOnTouch


Сканирайте по-лесно и по-интуитивно с базирания на икони потребителски интерфейс на CaptureOnTouch. Усъвършенстваните технологии поставят мощни и лесни за употреба функции за сканиране и редактиране на документи във вашите ръце. В напълно автоматичен режим на работа, CaptureOnTouch автоматично прилага идеалните настройки за сканиране според съдържанието на документа.

CaptureOnTouch Mobile


Това мобилно приложение, което може да бъде изтеглено безплатно от интернет, дава възможност да сканирате многостранични документи директно към вашето мобилно устройство/таблет и включва усъвършенствани функции за обработка на изображения, като автоматично разпознаване на формата на документа, коригиране на изкривяването и изтриване на празни страници.

¹ Скоростите на сканиране може да се различават в зависимост от Wi-Fi мрежата.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon imageFORMULA DR-C225W, неговите функции и какво може да прави.

icon

Скорост на сканиране A4 (едностранно)

Automatic document feeder

Автоматично подаващо устройство за документи

Scanning speed A4 (single sided)

Дневен обем на сканиране

Double-sided scanning

Двустранно сканиране

USB connection

USB връзка

Use and share wirelessly

Използвайте и споделяйте по безжичен път

Tilting control panel

Лесно и интуитивно сканиране

eCOPY

Създаване и редактиране на PDF файлове

icon

Автоматично подаващо устройство за документи

 • Скенер

 • Документация

 • Диск за конфигуриране

 • Диск на eCopy PDF Pro

 • USB кабел

 • Променливотоков адаптер

 • Захранващ кабел

Софтуер от комплекта

Научете повече за софтуера, включен в комплекта на този скенер.

Приложения на Canon

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

С лесният за използване интерфейс на CaptureOnTouch можете лесно да преобразувате хартиени документи в цифрови и да ги съхранявате или изпращате към различни дестинации, включително облачни услуги. Създавайте PDF файлове с възможност за търсене с помощта на вградената OCR технология.

Съвместимост: Windows, Mac

CaptureOnTouch Pro

Скенерът се доставя с CaptureOnTouch Pro – лесният за използване софтуер за сканиране на Canon с професионални характеристики. Лесно сканирайте и организирайте групи от сканирани документи, интегрирайте своя скенер на Canon в бизнес процесите и документопотоците си и увеличете производителността си.

Съвместимост: Windows

Научете повече >

CaptureOnTouch Pro

Приложение за мобилно сканиране

COT Mobile

CaptureOnTouch Mobile

CaptureOnTouch Mobile е лесно за използване безплатно приложение, което ви позволява да сканирате от определени скенери imageFORMULA на Canon директно към мобилни устройства чрез Wi-Fi мрежа.

 • Спестете време благодарение на едновременното двустранно сканиране на документи.
 • Създавайте професионално сканирани документи с автоматичното разпознаване на формата на документа, коригиране на изкривяването и изтриване на празни страници
 • Налично за платформа Android, както и за iPhone и iPad
Изтегляне от App Store
Изтегляне от Google Play

Приложения от други софтуерни разработчици

eCOPY

Мощно и лесно за използване приложение за преглед, създаване, редактиране и конвертиране на PDF файлове. eCopy предлага пълни възможности за маркиране, добавяне на коментари и редактиране, включително създаване на формуляри с автоматично разпознаване на полетата за попълване на формулярите.Включен е пълен пакет от софтуерни функции за защита и добавяне на електронни подписи към документи.
Съвместимост: Windows

Paperport

Управлението на документи преминава на следващото ниво с лесния за използване, но мощен софтуер, който ви помага да се възползвате максимално от своя скенер Canon. Сканирайте, организирайте, търсете и споделяйте документи, за да елиминирате хартиения безпорядък и ефективно да организирате своя домашен офис.
Съвместимост: Windows

OmniPage

С вградената OCR технология приложението OmniPage превръща документите, сканирани с вашия скенер Canon, в лесно за редактиране съдържание. Можете да конвертирате хартиени документи в редактируеми цифрови файлове със същото оформление като на оригиналния документ – заедно с колоните, цветовете, изображенията и графиките.
Съвместимост: Windows

Presto BizCard

Никога не губете връзка с бизнес контактите си благодарение на Presto! Софтуер BizCard за вашия скенер. Помага ви бързо и лесно да конвертирате важната информация за контакт от визитни картички в цифрова база данни с възможност за търсене и редактиране, която може лесно да бъде управлявана и синхронизирана.
Съвместимост: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager е мощен инструмент за потребители на Mac, който предлага ефективно управление на документи. Той има вградена функция за разпознаване на прост текст (OCR) и ви позволява да съхранявате, редактирате, организирате и споделяте своите сканирани цифрови документи. Професионалната обработка на файлове е съчетана с лесен за използване потребителски интерфейс.
Съвместимост: Mac

Комплект за разработка на софтуер

BSDP

Нашата програма за разработчици на бизнес решения (BSDP) има за цел да ви предостави достъп до подробна техническа информация, за да подпомогне разработката на приложения за нашата гама от бизнес продукти. За повече информация за нашите SDK пакети, моля, посетете уебстраницата Canon Developer Programme.