Canon imageFORMULA DR-C125

imageFORMULA DR-C125

Елегантният ултракомпактен imageFORMULA DR-C125 e най-доброто решение за пестене на пространство. Неговата уникална вертикална J-Path конструкция го прави идеален за тесни помещения и малки бюра в офиса.

Ползи

  • Елегантна и компактна конструкция с уникално вертикално J-Path подаване на документи
  • Опростено и лесно сканиране благодарение на интуитивни функции
  • Високоскоростно двустранно сканиране до 25ppm при 300 dpi
  • Пълен софтуерен пакет за сканиране
  • Хибриден модел за потребители на Mac и Windows

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon imageFORMULA DR-C125

Компактен профил, уникална конструкция


Като съчетава уникална конструкция и иновативни функции, DR-C125 предлага сканиране на достъпна цена без компромис с производителността. Вертикалната транспортна система J-Path на DR-C125 означава, че той изисква най-малко място на бюрото в своя клас. DR-C125 може да бъде опрян директно до стената или да бъде поставен на тесен плот. Можете да сканирате лесно дебели и ембосирани пластмасови карти благодарение на възможността за прав път на хартията, която прави DR-C125 изключително гъвкав.

Бързо и надеждно сканиране

DR-C125 предлага впечатляващи скорости за цветно сканиране от до 25 ppm (или 50 изображения в минута двустранно), докато надеждната обработка на документите е гарантирана благодарение на ултразвуковото откриване на двойно подаване.

Лесна работа, изключителни резултати


DR-C125 предоставя иновативни функции, които улесняват процеса на сканиране за потребителите. CaptureOnTouch предлага напълно автоматизиран режим, който автоматично прилага най-добрите настройки според съдържанието на документа. С опростено сканиране с натискане на един бутон натоварените задачи вече могат да бъдат изпълнени за няколко секунди. Друга иновативна функция на DR-C125 е възможността за подаване на документа "с лицето нагоре", която позволява на потребителите да подават документите в тяхната естествена ориентация и по този начин да пестят ценно време.

Преработен софтуер CaptureOnTouch

CaptureOnTouch е преработен със съвременен потребителски интерфейс за по-интуитивно сканиране. Потребителите могат бързо да конвертират своите хартиени документи в множество файлови формати (PDF, TIFF, JPEG, BMP и PowerPoint) и също така могат да сканират документи директно в SharePoint или Evernote. За опростено архивиране и картотекиране на документи, използвайте CaptureOnTouch и създавайте PDF документи с възможност за текстово търсене и извличане на информация. Документите могат също така да бъдат сканирани в PDF/A файлове – стандартен формат за дългосрочно архивиране.

Мощен и гъвкав софтуер

DR-C125 се доставя с мощен набор от иновативен софтуер, който ще позволи на потребителите да работят по-ефективно. Наред с CaptureOnTouch, в комплекта са включени Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office и PageManager (Mac) за максимизиране на производителността.

Сканиране към облака

Сканирайте директно към облачно базираната услуга за управление на данни Evernote. Софтуерът CaptureOnTouch притежава бутон, който сканира и изпраща данните директно в Evernote сървърите. След това можете да използвате информацията чрез своя смартфон или компютър от всяко място по света.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon imageFORMULA DR-C125, неговите функции и какво може да прави.