Canon imageFORMULA DR-9050C

imageFORMULA DR-9050C

imageFORMULA DR-9050C предлага надеждно, високоскоростно и висококачествено сканиране за компании, които се стремят към повишаване на своята производителност и понижаване на разходите.

Предимства

  • Високоскоростно цветно сканиране – 90 стр./мин. при 200 & 300dpi
  • Удобен за потребителя дизайн с предно подаване
  • Висок капацитет за подаване – 500 листа
  • Кратко време за загряване
  • Усъвършенствана обработка на изображения
  • Надеждност - дневен работен цикъл от 27 000 сканирания
  • Софтуер Capture Perfect в комплекта

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon imageFORMULA DR-9050C

Когато производителността е важна


DR-9050C сканира със скорост 90 стр./мин. цветно и черно-бяло при резолюция от 300dpi (A4, вертикална ориентация). Специалният вграден чип за изображения постига пълна скорост на сканиране дори когато са избрани няколко функции за обработка на изображения.

Удобен за потребителя дизайн


Конструкцията с предно подаване на DR-9050C осигурява комфорт и удобство и ви позволява да зареждате, подавате и отстранявате документите лесно, дори в седнало положение. Наред с това, контролният панел и бутоните за задачи са проектирани така, че да се виждат лесно на нивото на очите.

Гъвкавост и висока ефективност


Фактури, известия, отчети, диаграми – това са само част от множеството документи, които компаниите обработват всеки ден. DR-9050C лесно се справя с всички тях, като същевременно повишава ефективността и понижава разходите за хартия.

Автоматичното подаващо устройство за формат A3 може да работи с групи от до 500 листа и поддържа 3 различни режима на подаване на хартия. Надеждният подаващ механизъм подава и разделя с лекота смесените документи, а в редките случаи на грешка ултразвуковият сензор разпознава два едновременно поети листа и уведомява потребителя за възможното решение на проблема.

DR-9050C е създаден с грижа към околната среда и е един от най-енергийноефективните скенери в своя клас.

Усъвършенствана обработка на изображения


Богатият набор от производителни функции, като автоматично разпознаване на цвят, разпознаване на ориентацията на текста, автоматичен формат на хартията и коригиране на изкривяването, гарантират изключително качество и оптимална ефективност.

Създаден за високо работно натоварване


DR-9050C е създаден така, че да се справи и с най-големите работни натоварвания и надеждно да изпълни своя дневен работен цикъл от до 27 000 сканирания.

Опции и софтуер в комплекта


Комплектът на DR-9050C включва софтуера CapturePerfect на Canon, както и Комплект за софтуерни разработки на CapturePerfect (SDK) с цел лесно и персонализирано интегриране.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon imageFORMULA DR-9050C, неговите функции и какво може да прави.