Canon imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C е емблематичният скенер на Canon за работни групи, подходящ за натоварена офис среда. Компактен и лесен за употреба, той с лекота се справя и с най-големите натоварвания.

Предимства

  • Висока скорост: 40 стр./мин. черно-бяло/30 стр./мин. цветно
  • Издръжливост на тежки натоварвания в офиса
  • Удобно и лесно сканиране с CaptureOnTouch
  • Надеждна работа с богата гама документи
  • Водеща в класа енергийна ефективност
  • Мощен софтуер в комплекта

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon imageFORMULA DR-3010C

Изключителна скорост на сканиране

Създаден, за да се справя чудесно в съвременната взискателна работна среда, DR-3010C безпроблемно изпълнява важни и всекидневни задачи за сканиране, благодарение на своята висока скорост от до 40 стр./мин. черно-бяло (200 и 300 dpi) и впечатляващите 30 стр./мин. цветно (200 dpi).

Здравина и производителност

С дневен работен цикъл до 3 000 сканирания, DR-3010C се справя безпроблемно с пикови работни натоварвания. Благодарение на подаващото устройство за 50 листа, можете да сканирате големи групи документи чрез една лесна операция, която ви спестява време. DR-3010C позволява свързване към опционен Плосък сканиращ модул-101 чрез USB кабел за сканиране на подвързани и деликатни документи.

Лесно сканиране

Компактният и модерен DR-3010C се вмества идеално върху всяко бюро в офиса. Всекидневните задачи могат да бъдат изпълнявани само с едно натискане на бутон, повишавайки производителността на потребителя, благодарение на деветте програмируеми бутона за задачи и удобния за работа софтуер CaptureOnTouch. Достъпни са множество функции, като например автоматично разпознаване на цветове, автоматична ориентация на текст и пропускане на празна страница, така че не е необходимо да сортирате предварително своите документи преди сканиране. Просто заредете документите и оставете DR-3010C да работи вместо вас. Оптичната резолюция от 600 dpi и най-модерните функции за обработка на изображения гарантират винаги изключително качествени резултати.

Надеждно сканиране

Наклоненият път на хартията и технологията на задържащата ролка от Canon осигуряват изключителна надеждност при работа с най-различни типове документи. Неправилното подаване се отстранява бързо, благодарение на ултразвуковата система за разпознаване на два едновременно поети листа. Можете да работите с всичко, от деликатни документи до дебели картички и релефни документи. Можете дори да сканирате А3 документи в режим Фолио - уникален режим за скенер от този тип. Достъпно е и сканиране на дълга хартия с възможност за сканиране на документи с дължина до 3 метра.

Грижа за околната среда

DR-3010C е с 50% по-енергийноефективен в сравнение с други подобни скенери и може дори да бъде настроен така, че да се включва и изключва синхронизирано с компютъра, към който е свързан.

Богат набор от софтуер

DR-3010C се доставя с богата гама софтуер, включително CaptureOnTouch, CapturePerfect, Kofax VRS, eCopy PDF Pro Office, OmniPage, PaperPort и BizCard Reader. В комплекта е добавен и драйвер за пач код и опция за баркод за бързо разделяне на документите на групи.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon imageFORMULA DR-3010C, неговите функции и какво може да прави.