Canon imageFORMULA DR-2010C

imageFORMULA DR-2010C

Удобното и високопроизводително настолно сканиране е по-лесно от всякога благодарение на здравия и компактен скенер DR-2010C за работни групи, който предлага ненадмината производителност.

Предимства

  • Компактна и пестяща пространство конструкция
  • Високоскоростно цветно сканиране със скорост 20 стр./мин
  • Отлично качество на изображенията
  • Впечатляваща работа с документи
  • CaptureOnTouch за бързо и лесно сканиране
  • Mощен софтуер в комплекта

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon imageFORMULA DR-2010C

Високоскоростни резултати


С иновативния CIS сензор на Canon документният скенер DR-2010C предлага еднакво високи скорости на сканиране за документи в черно-бяло, нива на сивото или цветно. Можете да разчитате на производителност със скорост 20 стр./мин или 40 изобр./мин двустраннo.

Високо качество на изображенията


Каквото и да сканирате – от некарбонова NCR хартия с ниско качество до бледи цветни текстови документи с тъмен детайлен фон, DR-2010C със своята оптична резолюция от 600 dpi ще ви осигури превъзходни резултати. Достъпна е и богата гама от функции за обработка, включително усъвършенствано подобряване на текста, редуциране на ефекта "моаре" и предотвратяване на прозирането, като всички те гарантират високо качество на изображението и максимална четливост.

Производителност и надеждност


Повишете производителността и надеждността с полезните функции като разпознаване на ориентацията на текст, автоматично разпознаване на цветове, пропускане на празни страници и системата за бързо възстановяване на Canon.

Впечатляваща работа с документи


Използва се наклонен път на хартията, който гарантира оптимална надеждност при подаване на тънки, дебели и релефни документи, включително визитки, лични карти (шофьорски книжки), снимки и A3 документи (в режим Фолио). Наред с това, автоматичното разпознаване на формата на страницата и функцията за коригиране на изкривяването осигуряват перфектно изрязани и подравнени изображения.

Лесно използване


Достъпни са три програмируеми бутона, които правят работата с устройството съвсем лесна. Задачи като сканиране към имейл и сканиране към файл могат лесно да се изпълняват без допълнителен софтуер и само с едно натискане на бутон. За допълнително удобство скенерът може автоматично да се включва и изключва синхронизирано с компютъра.

Лесно сканиране

Лесното използване е едно от основните предимства на CaptureOnTouch, особено за потребители, които не са запознати със сканирането на документи и електронното съхранение на данни. Софтуерът предлага два метода на сканиране; опцията "Scan First", която позволява на потребителя да сканира документ и след това да избере предпочитан файлов формат и дестинация за запаметяване, и опцията "Select Scan Job", чрез която операторът може да използва предварително конфигуриран бутон за задача, за да насочи документите към специфичен работен поток с файлове или индивидуални имейл адреси.

Мощен софтуер


Комплектът съдържа и универсалния софтуер за сканиране Capture Perfect на Canon за допълнителна гъвкавост, като и приложенията eCopy PDF Pro Office и Omnipage, Paperport и Bizcard Reader.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon imageFORMULA DR-2010C, неговите функции и какво може да прави.