Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

Когато точността, скоростта и качеството са от значение, Canon imageFORMULA CR-190i/CR-190i UV e идеалното решение. Усъвършенствани функции, като например MICR, поддържана чрез OCR, гарантират консистентно групово сканиране на чекове, ваучери и купони. CR-190i UV предлага допълнителни UV сензори, които помагат за предотвратяване на измами с чекове.

Предимства

  • Високоскоростно сканиране: до 190 чека в минута.
  • Прецизно едновременно сканиране чрез MICR и OCR.
  • Висококачествено импринтиране чрез 4-редовия вграден импринтер.
  • Лесна поддръжка и интеграция.

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

Високоскоростно сканиране


imageFORMULA CR-190i/CR-190i UV са проектирани да предоставят бързо, ефикасно и надеждно сканиране за банки и търговци на дребно. Със скорост до 190 чека в минута, CR-190i/CR-190i UV са идеалните решения за групово сканиране, а ултразвуковото разпознаване на два едновременно поети чека намалява погрешното сканиране и пропуските. Тези функции ще ви помогнат да повишите производителността и ефективността на работните процеси на бекофиса.

Точно сканиране


Функцията MICR, поддържана чрез OCR, осигурява висок стандарт на сканиране на изображения. MICR сканирането с точност 99,9%* помага да предотвратите грешки, които могат да ви струват скъпо, като гарантира, че данните от чековете се сканират от първия път – преди оригиналите да бъдат отстранени от обръщение.

Висококачествени резултати


Функцията "Фино филтриране на текст" осигурява прецизно сканиране дори при документи с фон, за да гарантира най-доброто качество.

Гъвкава работа


Подаващото устройство с голям обем на CR-190i/CR-190i UV поема наведнъж до 250 документа, а вграденият джогър за подреждане гарантира непрекъснато сканиране без засядане. Съвместимостта с широк диапазон документи, различни от чекове (например пликове за писма, ваучери и маркетингови купони), прави CR-190i/CR-190i UV идеалното решение за натоварени банкови и търговски обекти.

Гъвкав импринтер


4-редовият вграден импринтер за висококачествени растерни изображения и текст ви предоставя гъвкав избор от функции за импринт. При активиране на SDK, CR-190i/CR-190i UV могат да импринтират динамично с използване на резултатите от MICR в един пас, повишавайки производителността.

В помощ на банките за предотвратяване на измами


CR-190i UV е оборудван с UV сензори, които могат да сканират информация за защита от измами, отпечатана върху чекове чрез ултравиолетово мастило. Той позволява едновременно сканиране на две изображения – черно-бяло/нива на сивото и UV изображение – при високата скорост до 160cpm.

Лесна поддръжка


Страничното отваряне улеснява поддръжката, като например смяна на патрон с мастило, изваждане на заседнала хартия и почистване. Едновременните актуализации на драйвера и фърмуера намаляват необходимото време за рутинна поддръжка. В същото време полезният регистър на събитията ви помага да отстранявате проблеми бързо и точно – свеждайки до минимум времето на принудителен престой.

Лесна интеграция


CR-190i/CR190i UV предлагат пълна поддръжка на интерфейсите ISIS/TWAIN, позволявайки на организациите да използват устройствата с широка гама приложения за сканиране. CR-190i/CR-190i UV поддържат също три вида SDK, а софтуерът Ranger Transport API на Silver Bullet Technology позволява лесна интеграция на CR-190i/CR-190i UV с нови и налични системи.

* Въз основа на тестове от Canon

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV, неговите функции и какво може да прави.