CapturePerfect SDK: полезна възможност за софтуерни програмисти

CapturePerfect SDK (Комплект за софтуерни програмисти) е практичен инструмент, който позволява на програмистите да използват функциите и възможностите на CapturePerfect за клиенти. Той е високорентабилен, лесен за използване и съвместим с всички DR скенери. Предлага бърз цикъл на разработване и - тъй като е базиран на софтуерната платформа CapturePerfect - не изисква специални познания или сложни контроли на скенера.

DR скенерите на Canon покриват изискванията на широк диапазон потребители и ви осигуряват възможността да помогнете на своите клиенти да автоматизират и оптимизират целия процес на сканиране. Всичко, което ви е необходимо, е CapturePerfect SDK, който работи в комбинация с Microsoft Developer Tools, за да можете да създавате перфектни персонализирани решения. Вашите клиенти ще спестят доста време и усилия и - благодарение на богатата функционалност, гъвкавостта и опростената работа с CapturePerfect SDK - вие също ще си спестите време и усилия. Приложенията са с RF (Royalty-free) лиценз.

За повече информация, относно CapturePerfect SDK, присъединете се към програмата "Business Solutions Developer" (Програма за софтуерни програмисти - Бизнес решения) тук.

spacer
					image
Изтегляне
Брошура [PDF, 267 KB]
Драйвери