REDLINE CHALLENGE

УЧАСТВАЙТЕ В REDLINE CHALLENGE

Redline Challenge е за амбициозни фотографи любители, които искат да предизвикат творчеството си и да изпробват техническите си умения. Участвайте в заданието, организирано от Lorenz Holder и ще имате възможност да спечелите техника Canon на стойност над 14 000 € плюс ексклузивен фотографски ангажимент, напътстван от самия Lorenz.
Canon Camera

УЧАСТВАЙТЕ В REDLINE CHALLENGE

ИНСТРУКЦИИТЕ

Овладейте светлината в тъмнината

Lorenz Holder ви кани да проучите вълнуващите възможности на снимането при слаба светлина, улавяйки завладяващата взаимовръзка между светлина и сянка, контраст и цвят.

Canon Camera

КАК ДА УЧАСТВАТЕ

Изпълнете критериите и следвайте стъпките, за да изпратите своите изображения

Lorenz Holder и нашето съдийско жури ще оценяват всяко участие за композиция, творчество и техническо майсторство. След като мислите, че наистина сте се справили успешно с предизвикателството, следвайте стъпките по-долу, за да изпратите своите изображения.
Включете се сега Срокове и условия
 • СТЪПКА 1

  Изберете най-добрите си изображения

  Прегледайте внимателно изображенията си и изберете само тези, които най-добре отговарят на инструкциите за светлина в тъмнината.

 • СТЪПКА 2

  Проверете типа и размера на файловете

  Изображенията трябва да се изпратят като 150DPI, 2000 px по дългата страна – уверете се, че изображенията ви отговарят на изискваните спецификации, преди да ги изпратите.

 • СТЪПКА 3

  Изпратете преди крайния срок

  За да се включите в предизвикателството, изпратете изображенията си онлайн преди крайния срок на 31 май 2021 г.

 • СТЪПКА 4

  Регистрирайте се за получаване на новини

  Последвайте ни в социалните мрежи или се абонирайте за нашия бюлетин, за да получавате актуализации на предизвикателствата и да видите дали сте се класирали.

 • Canon Camera

  НАГРАДАТА

  Ето какво можете да спечелите

  Спечелете Redline Challenge и ще получите всичко необходимо, за да продължите да развивате майсторството си. Ще си тръгнете с комплект най-нова техника Canon на стойност над 14 000 евро. Освен това ще получите възможността да усъвършенствате уменията си и да дадете тласък на творчеството си с невероятен опит, който не може да се купи с пари: личен фотографски ангажимент, организиран и напътстван от Lorenz Holder – посланик на Canon и международно признат фотограф.

  Уловете слабата светлина както никога досега

  Бъдете креативни по начини, които сте смятали за невъзможни, с нашата новаторска гама пълнокадрови безогледални фотоапарати. С най-съвременните технологии, достъп до нашата библиотека от революционни RF обективи и новаторски възможности при слабо осветление EOS R системата е създадена за снимане в тъмнина.

 • Безогледални фотоапарати

  Canon EOS R5

  Преосмислете отношението си към безогледалните фотоапарати. Безкомпромисната производителност на EOS R5 ще доведе до революция във вашите снимки и видео.

 • Безогледални фотоапарати

  EOS R6

  Каквото и да снимате, както и да го снимате, EOS R6 ви позволява да бъдете креативни по начини, които никога не сте предполагали, че са възможни.

 • Безогледални фотоапарати

  Canon EOS RP

  Малък, лек и интуитивен пълнокадров безогледален фотоапарат, идеален за пътуване и всекидневна фотография.

 • Стандартен обектив

  RF 50mm F1.8 STM

  Компактен, тих и лек 50 mm RF обектив с фиксирано фокусно разстояние и широк отвор на диафрагмата f/1.8 – перфектен избор, за да овладеете творческата си визия.

 • Безогледални фотоапарати

  EOS R

  Пълнокадров безогледален фотоапарат, който създава нови творчески възможности за фотографи и видеографи.

 • Обективи RF

  RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

  Идеалният обектив за ежедневна употреба за ентусиасти, които използват пълнокадрови безогледални фотоапарати. Лесният за използване RF 24-105mm F4-7.1 IS STM е лек и компактен и е готов да издигне фотографията ви на следващо ниво.

 • Canon Camera

  ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАШИЯ СЪДИЯ

  Открийте вдъхновение в работата на 13-кратния финалист на Red Bull Illume Lorenz Holder

  Известен с неговия свеж и драматичен стил – колкото изкуство, толкова и фотография – и с изключителната му способност да улавя неочакваното дори и в най-трудните условия, световноизвестният фотограф Lorenz е съвършеният избор за съдия и ментор на Redline Challenge.

  Свързани статии

  Научете повече от нашата общност от посланици на Canon и вдъхновяващи творци в тези истории и уроци.
  Вижте всички статии
 • A snowboarder high in the air in foggy conditions, eerily lit from behind the crest of a hill.

  СТАТИЯ

  Пейзажи, заредени с адреналин

  Открийте как посланикът на Canon и Redline Challenge Lorenz Holder съчетава пейзажи и действие по поразителен и оригинален начин.

 • Rocky outcrops in Zion National park, Utah, USA, pictured at night. Blurred lights run along the road and the Milky Way can be seen in the sky above.

  СТАТИЯ

  Тъмната страна: фотография при слаба светлина

  Valtteri Hirvonen е изградил техниката си по време на мрачните зими на Финландия. Тук той разкрива своите съвети за снимане при слаба светлина.

 • СТАТИЯ

  Когато динамичните спортове се срещат с архитектурната фотография

  Посланикът на Canon Lorenz Holder споделя как е използвал вариообектив с бърз отвор на диафрагмата, за да заснеме скейтбордист в действие под виадукт.

 • ПРОФИЛ

  Lorenz Holder

  Отличеният с награди от Multi Red Bull Illume фотограф Lorenz, базиран във Фрайзинг, Германия, е специализиран в изображения на динамични спортове, съчетани с пейзажна и архитектурна фотография.

 • Canon Camera

  ОБЩНОСТТА

  Присъединете се към дискусията сега

  Включете се в чатове и дискусии, които се случват в момента, в нашите канали в социалните мрежи, чуйте мнения от общността на Redline Challenge или открийте допълнителни съвети и трикове, които да помогнат на по-нататъшната ви фотография в нашия канал в YouTube.

  АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

  Вдъхновете се, регистрирайте се сега

  Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.

  Може да се заинтересувате също и от