Simulation & Design Projectors

Проектори за симулации и дизайн

Прожектирайте с лекота красиви снимки и видео.

Лазерна серия XEED WUXGA на Canon

За професионалисти, които търсят инсталационни лазерни проектори с изключително качество за употреба в сферата на търговията, медицината и образованието, гамата Canon XEED LASER предлага нов дизайн с централно позициониран обектив с лазер, който почти няма нужда от поддръжка, HDBaseT свързаност и избор от шест обектива.

Canon XEED LASER Series

Лазерна серия XEED WUXGA

Лазерни проектори LCOS с лесна поддръжка, предлагащи висока яркост и прецизни цветове

Canon XEED LASER Series

Неверяотно качество на изображението

Прожектирайте фотография и видео с висока резолюция, които пресъздават достоверно естествената яркост, ярките цветове и невероятния контраст на оригиналните снимки. Всеки проектор за дизайн осигурява изображения без ефект "решетка", а с богатия избор от вградени режими на изображението можете да постигнете невероятни резултати при почти всякакви светлинни условия или среда.

Connectivity wide view man projector presentation

Гъвкава свързаност

Разполага с HDMI, DVI, VGA, USB портове и поддръжка за Crestron RoomView.

Versatile connectivity projector in situ presentation

Лесен монтаж

Всеки проектор за симулации разполага с гъвкави режими на работа и може лесно да се настройва. Проекторите могат да бъдат свободностоящи или лесно да се монтират на таван или стена и са идеални за самостоятелна или групова работа, като например стековане на проектори или съединяване на няколко прожектирани образа.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Не е това, което търсите?