Compact and portable hero image projector close up

Проектори с фиксиран монтаж

Разширяеми решения за всяка среда на монтаж.

Лазерна серия XEED WUXGA на Canon

За професионалисти, които търсят инсталационни лазерни проектори с изключително качество за употреба в сферата на търговията, медицината и образованието, гамата Canon XEED LASER предлага нов дизайн с централно позициониран обектив с лазер, който почти няма нужда от поддръжка, HDBaseT свързаност и избор от шест обектива.

Canon XEED LASER Series

Лазерна серия XEED WUXGA

Лазерни проектори LCOS с лесна поддръжка, предлагащи висока яркост и прецизни цветове

Canon XEED LASER Series

Лесна инсталация и поддръжка

Управлението на всеки един проектор не може да бъде по-просто. Вариото, фокусът и изместването обектива могат да се настройват чрез дистанционното управление с точност от половин пиксел – идеално за самостоятелен или групов монтаж на проектори, като например стековане, съединяване на няколко прожектирани образа и планетариуми. Високоефективните лампи са достъпни отзад, докато въздушните филтри просто се плъзгат. Това гарантира, че поддръжката на тези проектори е бърза и лесна.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Сменяеми обективи

Разширете възможностите на проектора си. Избирайте между пет сменяеми обектива с превъзходно качество за XEED проектори или от осем за серията LX.

Connectivity wide view man projector presentation

Гъвкава висококачествена обработка на изображения

Разполагайки с оптичната система AISYS за невероятно гладка картина и богат избор от налични входове, тези професионални проектори осигуряват фантастично качество на изображението и гъвкава свързаност. Хардуерно изглаждане на ръбовете позволява безпроблемно обединяване на изображенията от няколко проектора. Корекцията на трапецовидното изкривяване (4 ъгъла) гарантира резки и прецизни изображения дори при прожектиране под ъгъл.

Connectivity wide view man projector presentation

Не е това, което търсите?