Compact and portable hero image projector close up

Проектори за бизнес и образование

Гъвкаво прожектиране за офиса и класната стая.

Лазерна серия XEED WUXGA на Canon

За професионалисти, които търсят инсталационни лазерни проектори с изключително качество за употреба в сферата на търговията, медицината и образованието, гамата Canon XEED LASER предлага нов дизайн с централно позициониран обектив с лазер, който почти няма нужда от поддръжка, HDBaseT свързаност и избор от шест обектива.

Canon XEED LASER Series

Лазерна серия XEED WUXGA

Лазерни проектори LCOS с лесна поддръжка, предлагащи висока яркост и прецизни цветове

Canon XEED LASER Series

Гъвкав монтаж

Ако търсите бизнес проектор, проектор за образование или лазерен проектор, тази гама проектори може да се вмести във всички среди. С многофункционални режими на работа и гъвкава свързаност с висока разделителна способност тези проектори могат да се използват почти навсякъде. Моделите с късо и ултракъсо разстояние на прожектиране са идеални за използване в ограничени пространства.

Connectivity wide view man projector presentation

Висококачествени изображения

Усъвършенстваните оптични системи на Canon са проектирани за оптимизирано прожектиране на висококачествени изображения. Тези проектори разполагат с технологията DLP или усъвършенстваната технология LCOS на панела, за да осигурят резки и прецизни изображения с ярки и естествени цветове и съотношения на контраста, гарантиращи отлични нива на черното и превъзходни детайли.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Не е това, което търсите?