Full Frame DSLR Camera

Пълнокадров DSLR фотоапарат

Нашите пълнокадрови DSLR фотоапарати съчетават смайващо качество на изображението и превъзходна производителност.

Уловете всеки цвят, всеки нюанс, всеки детайл

Безкомпромисните пълнокадрови фотоапарати на Canon предлагат широк динамичен обхват, за да се запазят детайлите в силно осветените точки и сенките, изображенията с нисък шум, идващи директно от фотоапарата, и дълбочината на сянката на полето за смайващи портрети. Те са създадени да предоставят професионални резултати при всяка една снимка, която правите.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Пълнокадровият 30,4-мегапикселов сензор на 5D Mark IV предоставя изображения, изпълнени с детайли, дори при най-ярката светлина и най-тъмните сенки.

Открийте още

Пълнокадров DSLR

Защо пълнокадров на Canon?

Уловете всички детайли

Пълнокадровите CMOS сензори на Canon ви позволяват да улавяте изображения с богат изглед и усещане благодарение на своя широк динамичен обхват, който свежда загубата на детайли в сенките или силно оцветените точки до минимум. А в постобработката можете да направите повече с вашите файлове благодарение на голям обсег на експозиция.

Capture all the details

Снимане при тъмни условия с минимален шум

Изображенията с нисък шум и висока яснота са гарантирани при използването на пълнокадров фотоапарат на Canon благодарение на големи сензори, които улавят колкото се може повече светлина, и DIGIC процесори, които намаляват изкривяванията, развалящи снимките.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Създавайте смайващи портрети

Пълнокадровият обхват на Canon предлага значително по-плитка дълбочина на рязкост отколкото фотоапарати с по-малки сензори, което означава, че когато ги използвате за заснемане на портрети, можете да изолирате изключително ясно обект на разфокусиран фон за силно стилизирани снимки, които изглеждат професионално направени.

Produce stunning portraits

Свързани статии

Canon Professional Services

Членовете получават достъп до поддръжка от CPS, както на местно ниво, така и на значими събития; приоритетно ремонтно обслужване; и в зависимост от нивото на членство безплатно заместващо оборудване за периода на ремонт.

Присъединете се

Научете повече

Canon Professional Services