PIXMA софтуер

Гамата принтери и многофункционални устройства PIXMA ви предоставя изключително качество на печат и богат софтуер, за да вдъхнови вашите творчески идеи. Можете да преоткриете изгубените си спомени, като опростите организирането и печата на своите снимки, включително тези от Facebook. Лесно сканирайте документи, създавайте PDF файлове и се възползвайте от достъпа до ексклузивни онлайн услуги.

My Image Garden

Възползвайте се от всички възможности на своя принтер PIXMA. Опростете организирането и печата на снимките си чрез софтуера My Image Garden. Той включва всички функции, които са ви необходими, за да реализирате творческите си идеи – автоматични предложения, включени шаблони за оформление и още много други.


Вижте преглед на My Image Garden

CREATIVE PARK PREMIUM

CREATIVE PARK PREMIUM е онлайн услуга за потребителите на оригинални мастила на Canon, която ви позволява да теглите снимки, илюстрации, хартиени модели и много други от световноизвестни фотографи и художници.

Постоянно се добавя ново съдържание за непрестанно вдъхновение на вашето творчество. Просто преглеждайте, изтегляйте и отпечатвайте съдържанието от My Image Garden директно от екрана на поддържащ работа в облака принтер PIXMA или приложението Canon PRINT.


Creative Park е достъпна за всеки онлайн услуга, с помощта на която можете да създавате собствени персонализирани поздравителни картички, календари и много други забавни снимки и хартиени предмети.

Организирайте изображенията си

Намерете снимки в компютъра си – дори онези, които отдавна сте забравили. My Image Garden автоматично организира снимките ви по дата на заснемане и ги показва във времева последователност. Вградената технология за разпознаване на лица улеснява организирането на снимките ви според фотографираните хора. Също така, можете лесно да групирате изображенията по събития като сватби, рождени дни и т.н.

Творете и отпечатвайте

Отпечатването на снимките ви е по-лесно от всякога. My Image Garden обединява всички настройки за печат, като тип, формат и бели полета на хартията, в един лесен за навигация екран. Снимките ви бързо и лесно се превръщат в произведения на изкуството благодарение на разнообразните шаблони и филтри. Създавайте и отпечатвайте персонализирани картички, календари и фотоколажи чрез менюто My Art.

Функция за печат на кадри от Full HD видео

Уловете най-добрите моменти от своето видео. Просто възпроизведете видео, записано с фотоапарат Canon, и изберете кадри, които да отпечатате, обединете няколко кадъра в един или разгърнете серия от кадри в разпечатката, за да разкажете история.

Директен печат върху диск

Придава на дисковете ви стилен и професионален вид. Функцията за директен печат върху диск ви дава възможност да отпечатвате директно върху печатаеми дискове. Чрез предоставените шаблони можете да оформяте собствени обложки, комбинирайки любимите си изображения и текст.