Принтери PIXMA

Разгледайте пълната гама стилни мастиленоструйни принтери PIXMA на Canon, проектирани за бърз, висококачествен печат на документи и снимки.

Мастиленоструйни принтери "3 в 1"

Тези компактни и стилни многофункционални принтери PIXMA с функции за печат, копиране и сканиране подхождат идеално на дома ви.

Мастиленоструйни принтери "4 в 1"

Многофункционалните принтери PIXMA с функции за печат, копиране, сканиране и факс, както и с автоматично подаващо устройство, са идеалното допълнение към домашния ви офис.

Мастиленоструйни принтери за печат на документи и снимки

Предлагащи печат във формат A4 или A3, тези принтери PIXMA за печат на документи и снимки подхождат идеално на дома или офиса ви.

Мастиленоструйни фотопринтери

Лесно печатате изображения с изложбено качество във формати от 10x15 cm (4x6”) до A3+ с професионалните фотопринтери PIXMA.

Поддръжка и изтегляния за PIXMA

Изтеглете драйвери, софтуер, фърмуер и ръководства и получете достъп до онлайн техническа поддръжка, ресурси и отстраняване на неизправности за вашия мастиленоструен фотопринтер PIXMA.

Драйвери, софтуер и ръководства за вашия мастиленоструен принтер PIXMA

Принтери PIXMA в архива

Намерете информация за спецификации и съвместими консумативи за по-стари модели мастиленоструйни фотопринтери PIXMA в нашия раздел за архивирани продукти.

Архивирани мастиленоструйни принтери PIXMA