Принтери PIXMA

Разгледайте пълната гама стилни мастиленоструйни принтери PIXMA на Canon, проектирани за бърз, висококачествен печат на документи и снимки.

Мастиленоструйни принтери "3 в 1"

Тези компактни и стилни многофункционални принтери PIXMA с функции за печат, копиране и сканиране подхождат идеално на дома ви.

Серия PIXMA MG7700

Серия PIXMA MG7700

Многофункционално устройство от висок клас, което използва система с 6 мастила за отпечатване на невероятни снимки без компромис със скоростта или качеството. Свързвайте се със смарт устройства и облака чрез интуитивно сензорно управление.

Серия PIXMA MG6800

Серия PIXMA MG6800

Това високопроизводително многофункционално устройство с 5 мастила предлага Wi-Fi връзка и сензорен екран, което ви дава възможност за лесно отпечатване на документи и снимки директно от смарт устройства, както и достъп до облачни услуги за съхранение.

PIXMA MG5700 Series

PIXMA MG5700 Series

Лесно отпечатване и сканиране чрез смарт устройства и облака. Забавлявайте се, докато сканирате красиви изображения и документи с това универсално и лесно за използване многофункционално устройство с 5 мастила.

PIXMA MG4250

PIXMA MG4250

Компактно и усъвършенствано многофункционално устройство с функции за печат, копиране и сканиране. С автоматичен двустранен печат, цветен екран и Wi-Fi, то предлага печат от смартфони и интернет плюс поддръжка на Apple AirPrint.

PIXMA MG3650

PIXMA MG3650

Свързвайте се лесно със смарт устройства и облака с помощта на това компактно Wi-Fi многофункционално устройство. Насладете се на бърз и висококачествен печат, копиране и сканиране с 2-странен печат и опционни XL патрони с мастило.

PIXMA MG3050 Series

PIXMA MG3050 Series

Многофункционален цветен принтер, скенер и копир с Wi-Fi връзка и облачни функции – идеален за домашни потребители, които се нуждаят от свободата да отпечатват от своите таблети, смартфони, лаптопи или фотоапарати.

PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Опознайте безжичния свят с това компактно многофункционално устройство с Wi-Fi възможности на достъпна цена, което ви позволява да отпечатвате лесно чрез своя смартфон, таблет, фотоапарат или от облачни услуги. Просто се свържете, копирайте, печатайте и сканирайте.

PIXMA MG2550S

PIXMA MG2550S

Идеалното многофункционално устройство за всекидневно отпечатване, сканиране и копиране. От изпълнени с текст документи до семейни снимки компактното устройство Canon PIXMA MG2550S е създадено за качество и лесно използване.

PIXMA MG2550

PIXMA MG2550

Лесен за използване, пестящ място многофункционален принтер, скенер и копир със стилно бяло покритие, предлагащ опционни, рентабилни патрони с мастило XL и софтуер за интелигентен уебпечат.

PIXMA MG2450

PIXMA MG2450

Компактно многофункционално устройство за лесен печат, сканиране и копиране у дома, предлагащо опционни, рентабилни патрони с мастило XL и софтуер за интелигентен уебпечат.

Мастиленоструйни принтери "4 в 1"

Многофункционалните принтери PIXMA с функции за печат, копиране, сканиране и факс, както и с автоматично подаващо устройство, са идеалното допълнение към домашния ви офис.

PIXMA MX925

PIXMA MX925

Мощно и производително многофункционално устройство с 5 мастила, което предлага опции за използване на XL и XXL патрони с мастило, Wi-Fi, Ethernet и двустранно ADF устройство за 35 листа. Усъвършенствана работа с печатни носители с тава за хартия за 250 листа, двустранен печат и директен печат върху диск.

PIXMA MX725

PIXMA MX725

Многофункционално безжично устройство от висок клас с 5 мастила, Ethernet връзка, мобилна и облачна свързаност плюс двустранно ADF устройство за 35 листа – за високопроизводителен печат, сканиране, копиране и работа с факс у дома или в офиса.

PIXMA MX535

PIXMA MX535

Лесно печатайте, копирайте, сканирайте и работете с факс с това многофункционално устройство с възможности за работа в облака. Wi-Fi комуникацията позволява споделяне на функции между множество компютри и смарт устройства.

PIXMA MX475

PIXMA MX475

Лесно печатайте, копирайте, сканирайте и работете с факс чрез това многофункционално устройство с Wi-Fi на достъпна цена. Споделяйте функции между множество компютри и мобилни устройства и се наслаждавайте на опционните рентабилни патрони с мастило XL.

PIXMA MX495

PIXMA MX495

Свържете се към облака чрез това достъпно многофункционално устройство с Wi-Fi®. Идеално за дома, с него можете да печатате, копирате, сканирате и да изпращате факсове с лекота, както и да споделяте функции между няколко устройства, включително смартфони и таблети.

Мастиленоструйни принтери за печат на документи и снимки

Предлагащи печат във формат A4 или A3, тези принтери PIXMA за печат на документи и снимки подхождат идеално на дома или офиса ви.

PIXMA iX6850

PIXMA iX6850

Този високопроизводителен A3+ офис принтер предоставя Wi-Fi и Ethernet комуникация, както и печат от мобилни устройства. 5 отделни патрона с мастило осигуряват ефективно отпечатване на бизнес документи и снимки с изключително качество.

PIXMA iP8750

PIXMA iP8750

Наслаждавайте се на снимки с поразително качество във формат A3+ с този принтер от висок клас с 6 отделни мастила. Отпечатвайте безжично у дома, включително от смартфони, таблети и Wi-Fi фотоапарати. Идеален за фотоентусиасти.

PIXMA iP7250

PIXMA iP7250

Високопроизводителен фотопринтер с 5 отделни мастила, Wi-Fi комуникация и печат от смартфон. Дизайн с нисък профил, две напълно интегрирани тави за хартия, автоматичен двустранен печат и директен печат върху диск.

PIXMA iP2850

PIXMA iP2850

Този компактен принтер предоставя висококачествен печат на достъпна цена благодарение на технологията FINE на Canon и опционните XL патрони с мастило. С USB връзка той е идеалният персонален настолен принтер.

PIXMA iP110 с батерия

PIXMA iP110 с батерия

Свързвайте се и печатайте в движение с върховия преносим принтер. Този лек принтер можете да носите в чанта за лаптоп и да печатате директно от интелигентни устройства и облачни услуги – с изключителни резултати.

PIXMA iP110

PIXMA iP110

Свързвайте се и печатайте в движение с върховия преносим принтер. Този лек принтер можете да носите в чанта за лаптоп и да печатате директно от интелигентни устройства и облачни услуги – с изключителни резултати.

Мастиленоструйни фотопринтери

Лесно печатате изображения с изложбено качество във формати от 10x15 cm (4x6”) до A3+ с професионалните фотопринтери PIXMA.

PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

Изпитайте върховното качество. Отпечатвайте професионално своите снимки с този A3+ принтер с 12 мастила, без да използвате услугите на фотолаборатория. Високата производителност и поддръжката на широка гама печатни носители осигуряват максимални ползи.

PIXMA PRO-10S

PIXMA PRO-10S

Този изключително прецизен принтер със система с 10 пигментни мастила осигурява разпечатки с изложбено качество, които с гордост ще излагате и продавате. Пълната облачна свързаност предлага лесно интегриране с вашите любими професионални приложения за редактиране и съхранение.

PIXMA PRO-100S

PIXMA PRO-100S

Този професионален A3+ принтер разполага със система с 8 багрилни мастила за разпечатки с изложбено качество, които с гордост ще излагате или продавате, плюс Wi-Fi и пълна облачна свързаност за лесно интегриране със съществуващи работни процеси.

Поддръжка и изтегляния за PIXMA

Изтеглете драйвери, софтуер, фърмуер и ръководства и получете достъп до онлайн техническа поддръжка, ресурси и отстраняване на неизправности за вашия мастиленоструен фотопринтер PIXMA.

    Принтери PIXMA в архива

    Намерете информация за спецификации и съвместими консумативи за по-стари модели мастиленоструйни фотопринтери PIXMA в нашия раздел за архивирани продукти.