Професионални фотопринтери PIXMA

Поемете контрола над изображенията си с професионалните фотопринтери PIXMA, неизменно предоставящи резултатите, които вашите изображения заслужават. Благодарение на системите от 8, 10 или 12 мастила тези А3 принтери са проектирани да отговорят на нуждите на всеки фотограф: от запалени любители до топ професионалисти.


PIXMA PRO-1

Изборът на професионалистите

 • A3 принтер с изключително качество и производителност на професионално ниво

 • Уникална система с 12 мастила с изключителна цветова гама

 • Chroma Optimizer за равномерен гланц и чисто и контрастно черно

 • Изумителни черно-бели разпечатки с 5 монохромни мастила

PIXMA PRO-10S

Изложбено качество

 • Професионален A3+ фотопринтер

 • Система с 10 пигментни мастила с мастило Chroma Optimizer

 • Безжична и Ethernet комуникация

 • Облачна свързаност и интегриране на професионални фотографски услуги

 • 3 монохромни мастила за качествени черно-бели снимки

PIXMA PRO-100S

Ярки и вълнуващи цветове

 • A3+ фотопринтер с изумително качество

 • Богати цветове чрез системата с 8 багрилни мастила

 • Безжична и Ethernet комуникация

 • Облачна свързаност и интегриране на професионални фотографски услуги

 • 3 монохромни мастила за качествени черно-бели снимки

Избор на правилния фотопринтер

Гамата принтери PIXMA Professional е тествана от Дейвид Нотон, пътешественик на Canon, който ни обяснява разликите между системите с пигментни и багрилни мастила.

Цветово съответствие между екран и печат

Открийте как да избирате правилната фотохартия за своите изображения и софтуера, който е необходим за печат. Пътешественикът на Canon обяснява за фотохартиите и художествените хартии, за значението на калибрирането на екрана и ICC профилите.

Печат на художествени творби и снимки

Поглед към печата – от избора на собствено цветово пространство до финалното отпечатване. Вижте указания стъпка по стъпка за плъгина за печат PIXMA Print Studio Pro за Adobe Photoshop и Lightroom.

Създаване на профили

Създавайте ICC профили със софтуер за управление на цветовете

Лесно създавайте потребителски ICC профили, оптимизирани за вашия принтер, хартия и уникална работна среда, използвайки спектрометър и софтуера Color Management Tool Pro на Canon. Софтуерът включва лесна за използване помощна процедура за печат на измервателни диаграми, които могат да бъдат разчетени от широк набор от X-Rite устройства за калибриране (Eye-One PRO, Color Munki) – за гарантиране на качеството и прецизността на цветовете, които желаете.

Нанасяне на мастило върху хартията

Спиращото дъха качество на изображенията, създадени с помощта на гамата професионални фотопринтери PIXMA, е идеална комбинация от вашата страст и нашата технология. Canon инвестира години в разработката на системи, базирани на FINE технологията на печатаща глава, и усъвършенстването на мастилата, за да ви даде резултатите, на които днес можете да се наслаждавате. С възможност за избор измежду професионална система с 12 и 10 пигментни мастила и специална система с 8 багрилни мастила, както творческите, така и бизнес потребителите могат да открият най-добрия A3 фотопринтер, за да постигнат изключително качество на разпечатките по възможно най-ефективния в ценово отношение и ефикасен начин.

Черно-бели снимки

Със специално разработените за целта 3 или 5 монохромни мастила и настройка на драйвера ‘Print Black and White Photo’ в комбинация с функции като Chroma Optimizer за осигуряване на равномерен гланц и подобрена наситеност на черното, гамата професионални принтери PIXMA предлага ново ниво на качеството в професионалния монохромен печат.

Поддръжка за вашия професионален фотопринтер PIXMA

Изтеглете драйвери, софтуер, фърмуер и ръководства и получете достъп до ресурси за онлайн техническа поддръжка и отстраняване на неизправности за вашия професионален фотопринтер PIXMA.

Търсене на по-стари модели професионални мастиленоструйни принтери

Намерете информация за спецификации и съвместими консумативи за по-стари модели професионални фотопринтери PIXMA в нашия раздел за архивирани продукти.