Безжичен печат MAXIFY

Wi-Fi свързаността на гамата устройства ви позволява да споделяте безпроблемно своя принтер MAXIFY с множество потребители и да печатате безжично отвсякъде в офиса. Отпечатването чрез смартфони и таблети никога не е било по-лесно благодарение на безплатните приложения за печат на Canon и поддръжката на Apple AirPrint™ за цялата гама. 

MAXIFY-AirPrint-Printers

MAXIFY-Apple-AirPrint

AirPrint_Лого

Apple AirPrint

Всички принтери MAXIFY поддържат функцията AirPrint, която е вградена в iPhone®, iPad® и iPod® Touch устройства, позволявайки безжичен печат без инсталиране на софтуер. Вашето устройство Apple автоматично открива принтера в Wi-Fi мрежата и ви позволява да отпечатвате безжично снимки, имейли, уебстраници и други документи.

Приложения за печат MAXIFY

Изтеглете безплатните приложения за печат на Canon за мобилни устройства Android или Apple и използвайте безжично своя принтер MAXIFY чрез смартфони и таблети. Приложенията автоматично намират съвместими безжични принтери MAXIFY в Wi-Fi мрежата и ви осигуряват дистанционен достъп до функциите им за печат и сканиране.

MAXIFY-Printing-apps
MAXIFY-Printing-Solutions-app

CPIS-2.0.0_55

Приложение Canon PRINT

Приложението Canon PRINT ви позволява безжично да отпечатвате от и сканирате към своите Android и Apple мобилни устройства в локалната мрежа или директно чрез вградената функция "Точка за достъп" на принтера. Можете също да проверявате състоянието на принтера, информацията за мастилата и да получите достъп до онлайн ръководството на принтера, както и до услугите MAXIFY Cloud Link.

Приложението Canon PRINT е достъпно за безплатно изтегляне от App Store и Google Play.

Canon-Print-Service-plug-in

Услуга за печат на Canon

Print Service плъгин на Canon

Canon Print Service е плъгин за Android* смарт устройства, който разрешава печат през Wi-Fi мрежа чрез множество съвместими принтери на Canon (PIXMA, MAXIFY, i-SENSYS, imageRUNNER). Този плъгин е проектиран да работи с избрани приложения за Android, активирайки техния бутон за печат, и следователно не работи като отделно приложение.

[LOCAL]Android image app

Windows RT

Windows RT таблетите са съвместими с принтерите MAXIFY благодарение на вградения драйвер на операционната система Windows. Когато таблетът разпознае съвместим принтер в мрежата, вградената помощна програма на Canon се извежда на екрана на Windows RT. Тя позволява безжичен печат и сканиране без инсталиране на приложение.

MAXIFY-acess-point-mode

Режим "Точка за достъп"

Какво да правите, ако нямате маршрутизатор или достъп до безжична мрежа? Принтерите MAXIFY поддържат режим "Точка на достъп", който позволява създаване на Аd Hoc безжична мрежа, за да можете да печатате директно чрез своя смартфон или таблет с помощта на приложението Canon PRINT или Apple AirPrint.

Печат в облака

Получете повече от своя принтер и се наслаждавайте на свободата на отпечатването през интернет. Съвместимите с облачни услуги принтери MAXIFY ви позволяват да отпечатвате съдържание от онлайн облачни услуги директно от екрана на принтера или да изпращате файлове за печат от своя смартфон или таблет през интернет.

Научете повече

MAXIFY-Cloud-Printing

* Изисква се версия Android 4.4 (KitKat) или по-висока.

AirPrint е търговска марка на Apple Inc.

iPad, iPhone, iPod и iPod touch са запазени марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ и други държави