Принтери MAXIFY за малък офис

Увеличете потенциала на своя малък офис с издръжливите и производителни принтери за малък бизнес MAXIFY. Перфектното бюджетно решение за печат за малки офиси с до 5 служители и отпечатване между 250–1500 страници на месец.

MAXIFY-convinience-and-speed

Удобство и бързина

Можете да се насладите на лесна работа с обемни документи с нашата гама принтери с голям капацитет за хартия и многофункционалните устройства с вградено автоматично подаващо устройство за документи с капацитет от 50 листа. Благодарение на високите скорости на печат на бизнес документи и краткото време за отпечатване на първа страница вече няма да чакате за отпечатване. С многофункционалните принтери за малки офиси можете дори да запаметите най-често използваните функции, за да имате бърз достъп до тях.

Безжична комуникация

С Wi-Fi и Ethernet комуникация можете да споделяте, печатате и сканирате лесно от всякъде. Безжичният печат от смартфони и таблети е лесен с приложението MAXIFY Printing Solutions на Canon или AirPrint™ на Apple. Можете да отпечатвате през безжична мрежа, чрез режима "Точка на достъп" или дори чрез облачни услуги през интернет.

Научете повече

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Printer-Control

Управление на принтера

За допълнително улеснение потребителският интерфейс за отдалечено управление ви позволява да наблюдавате и управлявате принтера си за малък офис през мрежата. Можете да проверявате статуса на принтера и нивата на мастило, както и да следите общата употреба или конкретен вид употреба, например за черно-бял двустранен печат. Също можете да ограничавате дистанционно определени операции (напр. цветно копиране) и да задавате настройки на принтера (напр. настройка за Cloud Link).

Усъвършенствано сканиране

С достъпната за многофункционалните принтери за малък офис функция „сканиране към имейл“ можете да изпращате сканирани документи директно от екрана на принтера към избрани имейл адреси или да съхранявате имейли като чернови с прикачени сканирани документи в своята имейл услуга (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Можете също да прехвърляте сканирани документи директно към Evernote, Dropbox, Google Drive и SkyDrive) или към мрежова дестинация.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Спестете от разходите за мастило и хартия

XL патрони с мастило с голям капацитет отпечатват до 2500 черно-бели и 1200 цветни документи при ниска цена за страница. Опционният 4-цветен мултипакет съдържа пълен набор мастила за смяна за още по-изгоден печат. Благодарение на автоматичния двустранен печат се намалява количеството използвана хартия и се създават професионално изглеждащи двустранни документи.

Работите от дома?

Вижте гамата ни принтери за домашен офис MAXIFY, които предлагат висока продуктивност и са идеални за тези, които управляват бизнеса си от дома.

Нашите принтери за домашен офис MAXIFY

MAXIFY-Working-from-home

AirPrint е търговска марка на Apple Inc.