Принтери MAXIFY за малък офис

Увеличете потенциала на своя малък офис с издръжливите и производителни принтери за малък бизнес MAXIFY. Перфектното бюджетно решение за печат за малки офиси с до 5 служители и отпечатване между 250–1500 страници на месец.

MAXIFY iB4150 240px Range.jpg

MAXIFY iB4150

 • Цветен мастиленоструен принтер
 • 15,5 цветни, 24 монохромни страници в минута
 • Капацитет от 500 листа
 • Свързаност с Wi-Fi, LAN и облак
 • От 250 до 1500 страници на месец

MAXIFY MB5150_240

Серия MAXIFY MB5150

 • Печат, копиране, сканиране, факс
 • 15,5 цветни, 24 монохромни страници в минута
 • Капацитет за 250 листа, 2-странен D-ADF за 50 листа
 • Свързаност с Wi-Fi, LAN и облак
 • От 250 до 1500 страници на месец

[MASTER] Image_MAXIFY MB5350 240px Range

MAXIFY MB5350

 • Печат, копиране, сканиране, факс
 • 15 цветни / 23 черно-бели страници в минута
 • Капацитет за 500 листа, D-ADF за 50 листа
 • Свързаност с Wi-Fi, LAN и облак
 • От 250 до 1500 страници на месец

Удобство и бързина

Можете да се насладите на лесна работа с обемни документи с нашата гама принтери с голям капацитет за хартия и многофункционалните устройства с вградено автоматично подаващо устройство за документи с капацитет от 50 листа. Благодарение на високите скорости на печат на бизнес документи и краткото време за отпечатване на първа страница вече няма да чакате за отпечатване.  С многофункционалните принтери за малки офиси можете дори да запаметите най-често използваните функции, за да имате бърз достъп до тях.

MAXIFY-convinience-and-speed
MAXIFY-Wireless-Connectivity

Безжична комуникация

С Wi-Fi и Ethernet комуникация можете да споделяте, печатате и сканирате лесно от всякъде.  Безжичният печат от смартфони и таблети е лесен с приложението MAXIFY Printing Solutions на Canon или AirPrint™ на Apple. Можете да отпечатвате през безжична мрежа, чрез режима "Точка на достъп" или дори чрез облачни услуги през интернет.

Управление на принтера

За допълнително улеснение потребителският интерфейс за отдалечено управление ви позволява да наблюдавате и управлявате принтера си за малък офис през мрежата. Можете да проверявате статуса на принтера и нивата на мастило, както и да следите общата употреба или конкретен вид употреба, например за черно-бял двустранен печат.  Също можете да ограничавате дистанционно определени операции (напр. цветно копиране) и да задавате настройки на принтера (напр. настройка за Cloud Link).

MAXIFY-Printer-Control
MAXIFY-Advanced-Scanning

Усъвършенствано сканиране

С достъпната за многофункционалните принтери за малък офис функция "сканиране към имейл" можете да изпращате сканирани документи директно от екрана на принтера към избрани имейл адреси или да съхранявате имейли като чернови с прикачени сканирани документи в своята имейл услуга (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Можете също да прехвърляте сканирани документи директно към Evernote, Dropbox, Google Drive и SkyDrive) или към мрежова дестинация.

Спестете от разходите за мастило и хартия

XL патрони с мастило с голям капацитет отпечатват до 2500 черно-бели и 1200 цветни документи при ниска цена за страница. Опционният 4-цветен мултипакет съдържа пълен набор мастила за смяна за още по-изгоден печат. Благодарение на автоматичния двустранен печат се намалява количеството използвана хартия и се създават професионално изглеждащи двустранни документи.

MAXIFY-save money on ink and paper.
MAXIFY-Working-from-home

Работите от дома?

Вижте гамата ни принтери за домашен офис MAXIFY, които предлагат висока продуктивност и са идеални за тези, които управляват бизнеса си от дома.

Поддръжка и изтегляне на файлове

Изтеглете драйвери, софтуер, фърмуер и ръководства и се възползвайте от достъп до онлайн техническа поддръжка, ресурси и помощ за отстраняване на неизправности за вашия принтер MAXIFY за малък офис.

Търсите мастила?

Открийте правилния патрон с мастило или мултипакет за своя принтер за малък офис MAXIFY чрез търсенето на консумативи.

Нуждаете се от помощ, за да откриете подходящия принтер?

Открийте най-добрия принтер за дома или офиса чрез нашия помощник за избор на принтери. Сравнете нашите настолни многофункционални, лазерни и мастиленоструйни фотопринтери.

  AirPrint е търговска марка на Apple Inc.