Принтери MAXIFY

Разгледайте пълната гама производителни мастиленоструйни бизнес принтери MAXIFY на Canon, проектирани за бърз и висококачествен печат на документи за малки или домашни офиси

Мастиленоструйни многофункционални бизнес принтери

Тези многофункционални бизнес принтери MAXIFY с функции за печат, копиране, сканиране и факс, както и големи автоматични подаващи устройства за документи, са перфектното допълнение за вашия офис.

MAXIFY MB2050

MAXIFY MB2050

Това компактно многофункционално устройство предлага ефективен цветен печат с бизнес качество за домашни офиси и разполага с Wi-Fi, автоматично подаващо устройство за документи, двустранен печат и функция за сканиране към облачни услуги.

MAXIFY MB2150 Series

MAXIFY MB2150 Series

Изключителен многофункционален цветен мастиленоструен принтер, скенер, копир и факс, който предлага печат и сканиране от мобилни устройства и облачни услуги, 19 ipm скорост на монохромен печат и множество мрежови функции.

MAXIFY MB2350

MAXIFY MB2350

Бързо и продуктивно многофункционално устройство, осигуряващо цветен печат с бизнес качество за домашни офиси. Предлага Wi-Fi и Ethernet комуникация, сензорен дисплей и възможност за свързване към смартфон и облак.

MAXIFY MB2750 Series

MAXIFY MB2750 Series

Многофункционален цветен мастиленоструен принтер за домашния офис. Серията MAXIFY MB2750 на Canon осигурява мобилен печат и интеграция с облачни услуги, а капацитетът за хартия от 500 листа и бързият монохромен печат със скорост 24 ipm увеличават максимално продуктивността.

MAXIFY MB5050

MAXIFY MB5050

Бързо Wi-Fi многофункционално устройство за малки офиси. Разполага с ADF, двустранен печат, контрол върху използването на устройството и наблюдение, както и възможност за свързване към смартфон и облачни услуги.

MAXIFY MB5150 Series

MAXIFY MB5150 Series

Издръжлив многофункционален цветен мастиленоструен принтер, скенер, копир и факс, който предлага поддръжка за мобилни устройства и облачни услуги, висока скорост на монохромен печат от 24 ipm и лесна интеграция в мрежа.

MAXIFY MB5350

MAXIFY MB5350

Мощно многофункционално устройство за натоварени малки офиси. Предлага бърз двустранен печат и сканиране, капацитет за хартия 500 листа, контрол върху използването на устройството и възможност за свързване към смартфон и облачни услуги.

MAXIFY MB5450 Series

MAXIFY MB5450 Series

Многофункционален цветен принтер, факс, скенер и копир, печатащ със скорост 24 ipm монохромно и 15,5 ipm цветно. Създадена за продуктивност, серията за голямо натоварване MAXIFY MB5450 на Canon не прави компромиси с производителността, качеството и надеждността

Принтери

Принтерите MAXIFY осигуряват висока продуктивност за печат на документи с формат A4 и са перфектното допълнение за вашия малък офис.

MAXIFY iB4050

MAXIFY iB4050

Високоскоростен принтер за малки офиси с вграден Wi-Fi и Ethernet, мобилен и облачен печат. Предлага двустранен печат и патрони с мастило с голям капацитет за ефективно и висококачествено отпечатване на бизнес документи.

MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Създаден за функционалност, производителност и надеждност. Бърз печат със скорост 24 ipm монохромно и 15,5 ipm цветно, капацитет за отпечатване на мастилата до 2500 страници, ниски експлоатационни разходи и Wi-Fi – идеален за малък офис.