Принтери MAXIFY за домашен офис

Постигнете нови нива на производителност с принтерите за домашен офис MAXIFY. Идеалният избор за тези, които управляват бизнеса си от къщи – предлагат печат с ниски разходи за домашни офиси и капацитет за отпечатване между 200–1000 страници на месец.

MAXIFY-Convenience-and-speed

Удобство и бързина

Тези многофункционални принтери за домашен офис с вградено устройство за автоматично подаване на документи за 50 листа и голям капацитет за хартия осигуряват лесна работа с обемисти документи. Благодарение на високите скорости на печат на бизнес документи и краткото време за отпечатване на първа страница вече няма да чакате за отпечатване. Можете дори да запаметите най-често използваните функции, за да имате бърз достъп до тях.

Безжична комуникация

С достъпните модели с Wi-Fi и Ethernet комуникация можете лесно да споделяте функциите за печат и сканиране и да печатате от всякъде. Безжичният печат чрез смартфони и таблети е лесен с приложението Canon PRINT на Canon или AirPrint™ на Apple. Можете да отпечатвате през безжична мрежа, чрез режима "Точка на достъп" или дори чрез облачни услуги през интернет.

Научете повече

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Advanced-Scanning

Усъвършенствано сканиране

С функцията "сканиране към имейл" можете да изпращате сканирани документи директно от екрана на принтера към избрани имейл адреси или да съхранявате имейли като чернови с прикачени сканирани документи в своята имейл услуга (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Можете също да прехвърляте сканирани документи директно към Evernote, Dropbox, Google Drive и SkyDrive) чрез MAXIFY Cloud Link.*

*Сканиране към облак и сканиране към имейл са достъпни само за потребители на оригинално мастило Canon.

Спестете от разходите за мастило и хартия

XL патрони с мастило с голям капацитет отпечатват до 1 200 черно-бели и 900 цветни документи при ниска цена за страница. Опционният 4-цветен мултипакет съдържа пълен набор мастила за смяна за още по-изгоден печат. Благодарение на автоматичния двустранен печат се намалява количеството използвана хартия и се създават професионално изглеждащи двустранни документи.

MAXIFY-save money on ink and paper.
MAXIFY-Working-from-home

Имате нужда от фотопринтер с офис функции?

Принтерите за домашен офис PIXMA предлагат висококачествен печат на снимки в комбинация с практични офис функции, като например устройство за автоматично подаване на документи и факс.

Нашите офис принтери PIXMA