Кратка информация за Canon Европа

Canon Европа е организация за регионални продажби и маркетинг на Canon Inc., представена в 116 държави и с 19 000 наети служители в цяла Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA). Създадена през 1937 г. с конкретната цел да предлага фотоапарати с най-добро качество на своите клиенти, компанията Canon с неуморимата си страст за Силата на изображението е разширила технологиите си в много други пазари и се е доказала като световен лидер в потребителските и бизнес решения за работа с изображения.

Тези решения обхващат продукти от цифрови компактни и SLR фотоапарати през студийни обективи и преносими рентгенови апарати до многофункционални и производствени принтери, всички допълнени от разнообразни услуги с добавена стойност.

Canon инвестира много в научно-развойна дейност, за да осигури възможно най-богатата и най-иновативна гама продукти и услуги и да удовлетвори творческите потребности на потребителите. От начинаещи фотографи до компании за печатни услуги – Canon позволява на всички клиенти да реализират собствената си страст за изображения.

Корпоративната философия на Canon е Киосей, която означава "живеем и работим заедно за общото благо". В EMEA Canon Европа се стреми към устойчив растеж на бизнеса, фокусирайки се върху намаляване на своето въздействие върху околната среда и помагайки на клиентите да намалят тяхното въздействие с помощта на продукти, решения и услуги от Canon. Canon получи глобален сертификат ISO 14001, демонстрирайки стандарт за управление на опазването на околната среда от световна класа.