PosterArtist

Лесно създаване на постери

PosterArtist

Лесно създаване на постери

PosterArtist се предлага с 200 предварително проектирани шаблона, над 1000 безплатни изображения и клипарт графики, над 150 фона, над 150 рамки, различни текстови графики и много други за лесно и бързо създаване на професионално издържани постери.

Вижте пълните спецификации

Идеи за проекти

PosterArtist се предлага с множество шаблони, подходящи за широк диапазон от дейности: магазини, офиси, хотели, ресторанти, специални събития, фотоколажи, декорации за класни стаи, оповестяване на училищни събития, университетски кампуси, спортни събития, болници и летища.

Преглед на галерията с шаблони

Design ideas

Auto Design (Автоматичен проект)

Функцията Auto Design комбинира Dynamic Layout Engine (автоматизиран инструмент за оформление, който определя позиционирането на елементите, като например изображения и текст) с вградени професионални умения в оформлението.

Научете повече

Auto Design

Design Check (Проверка на проекта)

След като постерът е напълно оформен според нуждите ви, PosterArtist предлага функция за проверка, за да сте сигурни, че в проекта няма недостатъци.

Научете повече

Design Check

Security Settings (Настройки за сигурност)

PosterArtist позволява вграждане на настройки за сигурност в публични шаблони, осигурявайки ограничения за творчески материали. Шаблоните и примерните изображения могат да бъдат запаметени в PosterArtist с гарантирана сигурност и контрол върху съдържанието.

Научете повече

Security Settings

Page Capture (Заснемане на страница)

Функцията Page Capture (Заснемане на страница) на PosterArtist ви предоставя гъвкавостта да изпращате Word документи, PowerPoint презентации или графики от електронни таблици в Excel за вмъкване във вашите постери.

Научете повече

Paper Capture

Софтуер PosterArtist

Имате стара версия на PosterArtist и искате да я надградите? Изтеглете нашето приложение за актуализиране и използвайте подобрената продуктивност при създаване на постери.

Свържете се с нас

PosterArtist Lite

Софтуерът PosterArtist Lite на Canon (опростено приложение на PosterArtist, с неговите основни функции) ви позволява да създавате и отпечатвате професионално изглеждащи постери само с четири лесни стъпки. Благодарение на над 1300 шаблона, изображения и клипарт с оформления, подходящи за широк спектър от бизнес среди, създаването на главозамайващи постери или табели никога не е било по-лесно.

Прочетете повече

Свържете се с нашия екип, за да разберете как софтуерът PosterArtist прави създаването на професионално изглеждащи плакати бързо и лесно.

Говорете с екипа