"Едно докосване - интелигентна работа"

Приближавате се към многофункционален принтер, разположен в близост до работното ви място. Поглеждате дисплея, който свети с цветовете на вашата компания и, разбира се, показва логото на компанията. Докосвате собственото си изображение на дисплея и избирате някоя функция – метод на работа, който помага на вас и на вашите колеги да бъдат много по-ефективни.

Звучи добре? Добре е!

Canon непрекъснато въвежда иновации на пазара, които могат значително да подобрят комуникационния и информационния работен процес в офис среда – например иновативния Universal Login Manager.

Universal Login Manager е интелигентно приложение за контрол на достъпа до устройството и индивидуална идентификация на потребители за платформата imageRUNNER ADVANCE . Опростеният процес на регистрация осигурява по-голяма продуктивност и лесно използване, без да нарушава сигурността. След вход в системата потребителите получават работно пространство, което може да бъде персонализирано и настроено според работните им нужди, което спестява време и усилия.

Цифровият фотоапарат за най-добра усмивка на вашия служител

Възползвайте се от широкото портфолио на Canon – лидер в технологиите за обработка на изображения. От 9-и септември до 30-и ноември всички цветни модели на многофункционалните принтери imageRUNNER Advance с инсталиран Universal Login Manager се предлагат с безплатен елегантен цифров фотоапарат Canon IXUS 140 за вашия отдел. Получавате идеалния фотоапарат, за да снимате служителите си и използвате изображенията в екрана за вход на новия си imageRUNNER ADVANCE.

Можете също да спечелите един от трите фотоапарата IXUS 140, като си уредите среща с търговски консултант на Canon, за да обсъдите възможностите за оптимизиране обработката на документи и разходите с iR-ADV Colour и Universal Login Manager.

За повече информация за двете промоции моля, проверете секцията ЧЗВ.

  • Canon
  • ...
  • One Touch - Cantek