Кажи ни какъв фотограф си, а ние ще ти кажем кой е идеалният за теб безогледален фотоапарат!

ОТКРИЙ СВОЯТА ИДЕАЛНА ПОЛОВИНКА

Животът постоянно намира начин да те вдъхновява, не можеш да устоиш да създаваш спомени – с колеги, с приятели сред природата или докато си на почивка. Снимаш всичко от няколко ъгъла и винаги търсиш перфектния кадър.
Ти си човек, който обича да пътува и създава спомени.
Или си човек на изкуството, който подчертава своята гледна точка.
А може би си перфекционист и не правиш компромиси със себе си.
Кажи ни какъв фотограф си, а ние ще ти кажем кой апарат от серията EOS M подхожда най-много на личността ти. А ако си съгласен с нас и закупиш „идеалната си половинка“ до 20 март 2017, ние ще ти дадем подарък, който със сигурност ще ти е от полза.

ОТКРИЙ СВОЯТА ФОТО ПОЛОВИНКА ТУК:
ФОТОСИНТЕЗИС 
ДЕКОМ

ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ:

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА:

  1. Тази промоция е валидна при покупка на някой от промоционалните продукти в периода от 10.02.2017 г. до 20.03.2017 г включително.
  2. За да получи своя подарък (аксесоар или отстъпка в цената на избран продукт), потребителят трябва да представи пред търговския обект-партньор на промоцията промоционален талон (генериран и разпечатан от сайта на промоцията) и копие от документ, удостоверяващ покупка на промоционален продукт в периода на промоцията, не по-късно от 31 март 2017г.
  3. Закупуването на промоционален продукт дава право на потребителя да избере един от предложените подаръци
  4. Не всички промоционални продукти и подаръци са налични във всички търговски обекти – партньори на промоцията. Информация за наличните продукти е предоставена в интернет страниците на партньорите.

Пълните условия на промоцията може да откриете ТУК.