EOS M50 promotion
alt text goes here

ОТДАЙ ДЪЛЖИМОТО

НА ИСТОРИИТЕ СИ

Вземи EOS M50 и избери подарък – допълнителна батерия LP-E12 или 160лв. отстъпка за покупка на обектив Canon

EOS M50 

Интелигентен, компактен и с безжична свързаност, този малък и невероятно лек безогледален фотоапарат комбинира най-новите технологии в стилно тяло, което се побира в ръката ви. Благодарение на гъвкавите си функции и запис на 4К видео, ще можете с лекота да създавате незабравими спомени с красиви цветове и детайли.

ВЗЕМИ EOS M50 С ПОДАРЪК ;

Избери подарък, който отговаря на стила ти на снимане. Ако снимаш често и по много – допълнителната батерия LP-E12 ще ти е от полза. А ако си с креативен дух и не искаш техниката да те ограничава – вземи 160лв. отстъпка за покупка на допълнителен EF обектив и започвай да твориш.


Изборът е твой!

ПОДАРЪК- БАТЕРИЯ CANON LP-E12 


Никак не е приятно, когато в разгара на снимачния ден батерията ти свърши. Затова е хубаво винаги да имаш една или повече резервни. Така ще можеш да снимаш по-дълго и без притеснения, че може да останеш без фотоапарат в най-неподходящия момент. 

Избери подарък батерия, ако често си на път. Полезно е да разполагаш с допълнителна батерия и когато планираш дълго пътешествие с ограничен достъп до електрическата мрежа.

ПОДАРЪК- БАТЕРИЯ CANON LP-E12

160лв. ОТСТЪПКА ЗА ДОПЪЛНИТЕЛЕН ОБЕКТИВ 


Понякога ще се нуждаеш от още малко място, за да побереш всичко, което виждаш в кадъра си. Друг път ще искаш да се приближиш до обекта, за да уловиш детайл от него. Може би искаш да направиш ефектен портрет? 

Направи своя избор от над 100 обектива, съвместими с EOS M50 с помощта на адаптер или избери някой от леките и компактни EF-M обективи, създадени специално за твоя нов безогледален апарат. 

Вземи допълнителен обектив със 160лв. отстъпка и започни да твориш! 

Не знаеш какъв обектив ти е необходим?
Разгледай всички наши обективи, групирани по приложението им.

160лв. ОТСТЪПКА ЗА ДОПЪЛНИТЕЛЕН ОБЕКТИВ

ОТ КЪДЕ ДА КУПЯ: 

Деком
Технополис*
Фотопавилион
Фотосвят
Фотосинтезис 


*промоцията в магазини Технополис е само с допълнителна батерия LP-E12

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА:

Промоцията е валидна до 30.06.2018г. само в магазините на изброените партньори Подаръкът - батерия LP-E12 се получава на мястото и момента на покупката.
Отстъпката от 160лв. важи за покупка на какъвто и да е обектив Canon в момента на покупката на апарата.