A Canon SELPHY SQUARE QX10 in front of a book full of pictures.

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Забавлявайте се с печата: готини начини да вдъхнете живот на снимките си

Годината е 2020, всеки има акаунт в Instagram. Повечето хора вече могат да редактират снимките си и да постигнат интересни разпечатки. Така че защо не се откроите от тълпата и не създадете свои отпечатани копия, които ще се запомнят?

Изберете стилния преносим принтер SELPHY SQUARE QX10 в елегантно черно, бяло, пастелно розово или ментово зелено и ще можете да дадете воля на творчеството си и да вдъхнете живот на спомените си. Ето някои лесни съвети, за да дадете тласък на идеите си за печат.

Възползвайте се от несъвършенството

A woman’s hand placing a photograph of a couple at the beach into a holiday

Експериментирайте, възползвайте се от момента и създайте нещо, което е уникално като вас. Независимо дали става въпрос за използване на светкавицата на телефона ви, за да изглеждат снимките ви като от 90-те, или заснемане от нисък ъгъл за необикновена перспектива, опитайте всичко, което работи за вас. А това означава да приемете, че снимките не трябва да са идеални, за да бъдат отпечатани. Оставете правилата настрани и се забавлявайте. 

Захранваният с батерия преносим принтер SELPHY SQUARE QX10 с безжична връзка ви дава свободата да печатате в движение навсякъде. Приберете това малко устройство в чантата си и можете да печатате, когато пожелаете. 

Този полезен принтер създава квадратни стикери с бели полета, идеални за поставяне в албуми с изрезки, залепване върху лаптопи или украсяване на коркови дъски. Наред с това SELPHY SQUARE QX10 използва специален термосублимационен печат, което означава, че красивите ви творби остават наситени и ярки до 100 години. Да, точно така, 100 години.

Разкажете истории

Използвайте приложението SELPHY Photo Layout, за да свържете чрез Wi-Fi компактния SELPHY SQUARE QX10 към вашето мобилно устройство или да свържете своя таблет или телефон към Canon Zoemini чрез Bluetooth® с приложението Canon Mini Print, за моментално споделяне на привличащи вниманието фотостикери.

Подредете снимки в картички за рожден ден или надпишете белите полета, за да създадете специални благодарствени бележки. Залепете ги в дневник, за да си припомняте идеи за тоалети, грим или забавни моменти от парти – изборът е ваш. Споделете изживяванията и историите си по начин, който разпалва въображението ви.

Придайте стил на интериора

A garland of photos printed on the Canon SELPHY SQUARE QX10 hanging from the wall.

Добавянето на снимки върху стените у дома е прекрасен начин да изразите себе си. От портрети на домашните любимци и приключения през почивните дни до забавни снимки на приятелите и семейството – отпечатвайте снимки за интериора на вашия дом, които да ви вдъхновяват. 

Преносимият SELPHY CP1300 предлага бързо и лесно безжично отпечатване от смартфони и таблети с Android и iOS директно или чрез безплатното приложение Canon PRINT. Създава безупречни разпечатки с разнообразни размери – от пощенски картички до мини стикери – и се предлага в черно, бяло или розово.

Написано от Lorna Dockerill

Свързани статии
A hand taking a printed sheet of vibrant images from a Canon SELPHY CP1300 printer surrounded by beads, necklaces and a colour chart.

ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Планирайте, играйте и отпечатайте

Открийте как приложението SELPHY Photo Layout може да ви помогне да създадете вълнуващи творчески проекти.

A cat and a koala printed on a Canon PIXMA TS5350 printer.

ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

Майсторете, създавайте и творете с @paperboyo

Когато търсихме някой, който да види как различните печатни носители могат да вдъхновят творчество, @paperboyo беше перфектният избор.

Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table alongside a notebook with pictures stuck to it.

ТВОРЧЕСТВО

Развихрете се с гамата Zoemini на Canon

Дайте воля на творчеството си в движение с нашата гама фотоапарати за моментални снимки и джобни принтери.

Свързани продукти

Свързани статии

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Обратно към всички съвети и техники