Printed decorations and hand-held signs for a wedding day next to a portrait of a bride and groom in a frame.

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

Направете сватбата си уникална с персонализиран печат

Всеки иска сватбата му да е специална и често това означава да се измислят творчески идеи, с които да изрази своята индивидуалност, или забавни начини, чрез които да включи гостите си в празненството. „Има голяма трансформация към интимни или „микро“ сватби, които са изключително персонализирани, за да съответстват на стила и личността на двойката“ – казва Carrie Schwab, главен редактор на Junebug Weddings, агент за планиране на сватби за креативни двойки. Независимо дали става въпрос за разпечатани в домашни условия покани, банери, книги за гости, или други задължителни спомени, има много начини, чрез които да персонализирате сватбата си чрез печатни материали преди, по време или след големия ден.

1. Разпечатани покани

Отпечатването на собствени покани е чудесен начин да персонализирате големия си ден, като същевременно спестявате пари в процеса на планиране. Двустранната матова хартия MP-101D на Canon е предварително сгъната и се доставя с пликове.

Смесените блестящи геометрични графики и меките пастели бяха ключови тенденции през 2019 г., но Carrie прогнозира преминаване към не толкова претрупани дизайни през 2020 г. „Минимализмът е на мода в момента“ – казва тя. „Виждаме много двойки да започват своето търсене в интернет с „обикновена сватба“ и след това елемента, който търсят. Представете си изчистени линии в черно и бяло.“
Ако минимализмът не е за вас, друга ключова тенденция за 2020 г. е растителността – от деликатни палмови клонки до тучни тропически листа. Canon PIXMA TS9551C предлага 45 вградени мотива, които можете да използвате в поканите си, и поддържа 12 x 12-инчов картон, както и 7 x 10-инчова двустранна матова хартия, която се продава в комплект с пликове. „Използването на домашен принтер също може да помогне на двойките с разходите“, добавя Carrie.

2. Реквизити за фотокабина и банери

С помощта на Creative Park можете да откриете разнообразни декорации, които да подхождат на деня ви, да ги разпечатате и да добавете персонализиран стил към вашия декор. Това не само ще направи деня ви уникален и ще ви открои, но и ще ви спести пари за закупуването на декорации.

Ако планирате да наемете фотокабина за вашия голям ден, защо да не създадете собствените си реквизити? Ще откриете някои страхотни идеи в Creative Park – безплатната библиотека на Canon с шаблони за хартиени фигури, които можете да разпечатате с помощта на Canon PIXMA TS9551C. Комплектът Реквизити за фотокабина (сватба) включва тиара, комични очила и банери за комични снимки. Или можете да пробвате да създадете собствени банери „Г-н и Г-жа“, които да окачите на мястото. Всички шаблони предлагат ясни инструкции за тяхното сглобяване.
Уверете се, че гостите ви няма да се изгубят, с помощта на шаблони за табели и надписи с имена също от приложението Creative Park. Изтеглете шаблоните и ги разпечатайте върху A4 Matte Photo Paper.

3. Фотоалбуми за гости

Свързани статии
Create your own wedding album

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

Създайте свой собствен сватбен албум

Създаването на ваш собствен сватбен албум може да бъде много удовлетворяващо. Разберете как с нашите експертни съвети.

A bride and groom and their guests dancing with their hands raised in the air.

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

Церемония за сватбена фотография

Гарантирайте, че снимките на щастливата двойка ще са незабравими в позитивния смисъл.

A before and after shot of a couple on their wedding day next to a lake, dark and unedited on the left, showing the lighter version on the right, edited in DPP.

ОСНОВИ НА РЕДАКТИРАНЕТО

Как се редактират специални снимки

Подобрете вашите снимки от специални събития с тези прости съвети за редактиране на снимки.

Книгата за гости е чудесен начин да си спомните за сватбения си ден и да видите всичките си лични съобщения от приятелите и семейството. Canon Zoemini S2 отпечатва моментални лепящи снимки, така че гостите ви да ги поставят директно в книгата. Може също така да печата снимките в повече копия, за да имате една за книгата и една за гостите, които да си я вземат у дома за сувенир.

Продължавайки с темата за персонализиране, защо не включите разпечатването в празненството с фотоапарат за моментални снимки, като например Canon Zoemini S2. Неговото вградено огледало и ринг-лампата са перфектни за селфита, а възможността за свързване чрез приложението Canon Mini Print и използването на самоснимачката и дистанционния спусък на приложението означават, че сте се погрижили и за груповите снимки. Поставете Canon Zoemini S2 на специална маса и поканете всеки гост да си направи снимка с него. Подканете гостите да изпробват рамка, да изберат филтър или да добавят свои импровизирани рисунки и текст за по-оригинален ефект. Или ги помолете да разпечатат в квадратен формат, за да добавят забавно послание или персонализирана бележка отдолу на лепящата се разпечатка.
Можете да декорирате лексикон със стикери на ленти, разпечатани от Creative Park, и да го попълните със снимки на гости, за да създадете специален спомен, който да пазите завинаги.

4. Специализирани декорации

С помощта на Canon Zoemini S или Canon Selphy Square QX10 можете да снимате с телефона си, да разпечатвате снимките и да ги използвате за декориране със стил.

Можете също да използвате Canon Zoemini S2 или мобилен принтер Canon SELPHY Square QX10, за да създадете персонализирани декорации. Помолете гостите си да закачат снимките си на лента, която сте окачили на дървета, окичени с празнични лампички, или да ги закачат на връв, която сте провесили на дървени палети. „Двойките искат да добавят повече индивидуалност или „марка“ към своята сватба“ – казва Carrie. „Домашно изработените декори и други елементи определено добиват повече популярност.“

5. Сватбени разпечатки

Отпечатването на собствените ви сватбени снимки е страхотен начин да спестите пари. С Canon PIXMA TS9551C може да получите качествени разпечатки на достъпна цена. Освен това няма да чакате – можете веднага да разпечатате снимките си.

Canon PIXMA TS9551C може да отпечата 4 х 6-инчова снимка само за 21 секунди с мастила, които пресъздават изключително детайлни снимки с живот в албум до 100 години, така че можете да изберете любимите си снимки, които да споделите с приятели и близки или да ги поставите в рамки у дома. Можете лесно да печатате, сканирате и копирате от вашето смарт устройство чрез приложението Canon PRINT или да печатате без никакви други приложения благодарение на съвместимостта с AirPrint (iOS) и Mopria (Android).

Погрижете се за сватбените детайли и отпечатайте собствени надписи за настаняване на гостите с Creative Park. Персонализирайте своите декори и запазете сватбения си бюджет за роклята.

Написано от Natalie Denton

Свързани продукти

Свързани продукти

Свързани продукти

Свързани статии

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Обратно към всички съвети и техники